in

U CMIK-u NOVIGRADU – Srijedom s Koradom Korlevićem i koncert Naše sloge

Foto CMIK Novigrad - Sebastijan Skoko

U srijedu 28. veljače od 19:30 vrijeme je za novo druženje s prof. Koradom Korlevićem u novigradskom CMIK-u, u okviru lani započetog ciklusa koji će se i narednih mjeseci pod nazivom Srijedom s Koradom odvijati svake posljednje srijede u mjesecu. Publiku i ovoga puta očekuje interaktivni razgovor s prof. Korlevićem, a da bi sve bilo još zanimljivije, pitanja i aktualne teme o kojima će moderator razgovarati s popularnim gostom mogu predložiti odnosno unaprijed postaviti posjetitelji CMIK-a odnosno pratitelji njihovih društvenih mreža.

puhački orkestar naša sloga
Naša sloga iz Babića

Zanima li vas štogod iz područja astronomije i drugih srodnih znanosti, razvoja suvremene tehnologije, aktualnog trenutka ili budućnosti naše civilizacije, ali i štošta drugoga, uputite unaprijed svoje pitanje, a moderator će ga postaviti prof. Korleviću i od njega – bez sumnje – dobiti iscrpan odgovor. Pitanja se mogu postaviti tj. poslati u komentaru Facebook posta kojim se najavljuje ovaj događaj na FB stranici CMIK-a, u inbox FB stranice CMIK-a, ili na e-mail adresu info@cmik-cmc.hr. Dodajmo kako je ulaz na talk show s prof. Korlevićem slobodan.

U nastavku tjedna CMIK će u petak 1. ožujka u 11 sati ugostiti komemorativni skup povodom obilježavanja 79. obljetnice stradanja Irme Benčić, novigradske heroine NOB-a. Istoga dana u 18 sati mališane očekuje kino projekcija animiranog filma Vau vau zvijezda 2: Koncert u parku, a sutradan, u subotu 2. ožujka od 19 sati koncert će održati Puhački orkestar Naša sloga iz Babića. Ulaz na koncert je slobodan.  

Ulaznice za kino projekcije mogu se kupiti online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr ili na blagajni CMIK-a sat vremena prije početka projekcije. Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici. Programi CMIK-a ostvareni su sredstvima Grada Novigrada-Cittanova. 

Foto Grad Poreč

POREČ – Građani tražili i dobili novi parking u Valentijevoj ulici

casabianca

POREČ: ZLATNI ZUB donosi u ožujku puno predstava i još više smijeha