in

U nedjelju izvlačenje Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč – još stignete kupiti srećke

Društvo invalida Poreč organiziralo je petu po redu Novogodišnju lutriju, kojom se prikupljaju sredstva za pomoć potrebitim članovima ove udruge. Izvlačenje je u nedjelju, 30. prosinca u 19 sati na Trgu Matije Gupca, na porečkom Adventu, uz pratnju grupe Tu i tamo bend.

Kako saznajemo od tajnice društva Sandre Brečevac, sav će prihod ići za potrebe Mobilnog tima (patronažna sestra koja je zaposlena četiri sata), koji uz pomoć volontera obilazi najteže članove i pomaže u sitnijim kućanskim poslovima, kupnji namirnica, lijekova, obavljanju administrativnih poslova, odvozi ih liječniku, ide s njima u kraće šetnje…..

-Dragi sugrađani, bliži se izvlačenje Novogodišnje lutrije. Podržite rad Društva invalida i pomognite onima kojima je pomoć i te kako potrebna. Kupite još koju srećku. Prodajna mjesta su frizerski saloni Mirakul i Mi Ky, videoteka Biba, turistička agencija Sabina travel, Aeromix Zone Aerobic, zatim na našoj kućici na Adventu, te kod naše vrijedne i neumorne volonterke Ljubica Devetak-Prokeš koju možete sresti svugdje, naglasila je Brečevac. 

Pula: Sutra ispred trgovačkih centara policija će kontrolirati tko parkira na mjestima za osobe s invaliditetom

Ženi u Manjadvorcima ukrali kobilu