in

U ponedjeljak počinje naplata parkiranja kod pulske bolnice. Donosimo cjenik

Foto Opća bolnica Pula

𝐎𝐝 𝐩𝐨𝐧𝐞𝐝𝐣𝐞𝐥𝐣𝐤𝐚, 𝟏𝟑. 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐨𝐠 𝟐𝟎𝟐𝟑. 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐮 𝐎𝐩𝐜́𝐨𝐣 𝐛𝐨𝐥𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐏𝐮𝐥𝐚 𝐩𝐨𝐜̌𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐧𝐚𝐩𝐥𝐚𝐭𝐚 𝐧𝐞𝐢𝐬𝐩𝐫𝐚𝐯𝐧𝐨 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐢𝐫𝐚𝐧𝐢𝐡 (𝐳𝐚𝐮𝐬𝐭𝐚𝐯𝐥𝐣𝐞𝐧𝐢𝐡) 𝐯𝐨𝐳𝐢𝐥𝐚. Iz tog razloga ponavljamo uvjete prometovanja vozila za korisnike parkirališta i zdravstvenih usluga OB Pula. Parkiralište je, kako piše bolnica na svojim web stranicama, namijenjeno za potrebe parkiranja pacijenata koji koriste usluge bolnice i zaposlenika. Kolni pristup parkiralištu osiguran je iz kružnog toka u Santoriovoj ulici.

𝐊𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐫𝐢𝐣𝐞 𝐤𝐨𝐫𝐢𝐬𝐧𝐢𝐤𝐚:

Pacijenti (korisnici usluga koje pruža OB Pula) prilikom ulaska u parkiralište iz parkirnog automata preuzimaju listić-parkirnu kartu. Nakon pružene usluge, na prijemnom šalteru pojedine ambulante poništava se parkirna karta te preostaje vrijeme od 𝟑𝟎 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚 𝐳𝐚 𝐧𝐚𝐩𝐮𝐬̌𝐭𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐢𝐫𝐚𝐥𝐢𝐬̌𝐭𝐚.

𝐙𝐚𝐩𝐨𝐬𝐥𝐞𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐎𝐁 𝐏𝐮𝐥𝐚 za radnog vremena parkiranje je besplatno, a djelatnici ulaze na parkiralište i izlaze sa parkirališta korištenjem beskontaktne kartice za evidenciju prisutnosti na radu izvan radnog vremena djelatnici plaćaju naknadu za parking kao ostali korisnici.

𝐆𝐫𝐚đ𝐚𝐧𝐢 𝐳𝐚 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐞𝐦𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐣𝐞𝐭𝐚 𝐩𝐚𝐜𝐢𝐣𝐞𝐧𝐭𝐢𝐦𝐚 𝐮 𝐛𝐨𝐥𝐧𝐢𝐜𝐢 (𝐨𝐝 𝟏𝟒,𝟑𝟎-𝟏𝟕,𝟎𝟎 𝐬𝐚𝐭𝐢) 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐣𝐞 𝐮 𝐭𝐨𝐦 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐝𝐮 𝐛𝐞𝐬𝐩𝐥𝐚𝐭𝐚𝐧

𝐎𝐬𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐤𝐨𝐫𝐢𝐬𝐧𝐢𝐜𝐢 – svi ostali korisnici koriste parkiralište uz naknadu prilikom ulaska na parkiralište iz parkirnog automata preuzimaju listić-parkirnu kartu te prilikom izlaska na parkirnom automatu plaćaju naknadu za parkiranje isključivo kreditnom / debitnom karticom na izlaznim rampama.

Zabranjena je zlouporaba beskontaktne kartice.

𝐂𝐣𝐞𝐧𝐢𝐤 𝐧𝐚𝐤𝐧𝐚𝐝𝐞 𝐳𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐢𝐫𝐚𝐧𝐣𝐞:

𝐏𝐫𝐯𝐢𝐡 𝟑𝟎 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚 𝐤𝐨𝐫𝐢𝐬̌𝐭𝐞𝐧𝐣𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐢𝐫𝐚𝐥𝐢𝐬̌𝐭𝐚: 𝐧𝐞𝐦𝐚 𝐧𝐚𝐤𝐧𝐚𝐝𝐞 𝐳𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐢𝐫𝐚𝐧𝐣𝐞

Od 07,00 sati do 14,30 sati: 4,00 € za svaki započeti sat;

Od 17,00 sati do 07,00 sati: 2,00 € za svaki započeti sat;

Vikendima i blagdanima, od 00,00 sati do 14,30 sati: 2,00 € za svaki započeti sat;

Vikendima i blagdanima od 17,00 sati do 24,00 sati: 2,00 € za svaki započeti sat.

𝐔 𝐬𝐥𝐮𝐜̌𝐚𝐣𝐮 𝐠𝐮𝐛𝐢𝐭𝐤𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐢𝐫𝐧𝐞 𝐤𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐨𝐬𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐤𝐨𝐫𝐢𝐬𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐝𝐮𝐳̌𝐧𝐢 𝐬𝐮 𝐣𝐚𝐯𝐢𝐭𝐢 𝐬𝐞 𝐳𝐚𝐝𝐮𝐳̌𝐞𝐧𝐨𝐣 𝐨𝐬𝐨𝐛𝐢 𝐮 𝐮 𝐨𝐛𝐣𝐞𝐤𝐭𝐮 𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐫𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐠𝐝𝐣𝐞 𝐜́𝐞 𝐢𝐦 𝐛𝐢𝐭𝐢 𝐢𝐳𝐝𝐚𝐧𝐚 𝐨𝐩𝐜́𝐚 𝐮𝐩𝐥𝐚𝐭𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐬 𝐨𝐛𝐯𝐞𝐳𝐨𝐦 𝐳𝐚 𝐩𝐥𝐚𝐜́𝐚𝐧𝐣𝐞 d𝐧𝐞𝐯𝐧𝐞 𝐤𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐮 𝐢𝐳𝐧𝐨𝐬𝐮 𝐨𝐝 𝟓𝟎,𝟎𝟎 𝐄𝐮𝐫𝐚.

-Koristimo priliku naglasiti da će se sa svim nepropisno zaustavljenim osobnim vozilima na prometnicama u krugu OB Pula postupati sukladno „Odluci o općim uvjetima o premještanju i čuvanju nepropisno zaustavljenih ili parkiranih vozila“. Ljubazno molimo sve pojedince da ne ostavljaju vozila nepropisno parkirana u krugu bolnice jer nepropisnim parkiranjem vozila ugrožavaju pružanje zdravstvene usluge. U krugu OB Pula jasno su označena mjesta za zaustavljanje ili ostavljanje vozila koja na to imaju pravo kao i vrijeme zaustavljanja, piše na web stranicama Opće bolnice Pula.

Dodijeljene hrvatske turističke nagrade u Rovinju: Dubrovnik šampion. Funtana ima najbolji kamp, a Pula hotel

Foto Istarska županija

Svečano obilježena 30. obljetnica djelovanja pulskog Sindikat umirovljenika Hrvatske