in

U ponedjeljak prvo druženje poduzetnih žena Poreštine

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u ponedjeljak 26. listopada 2020. s početkom u 17.00 sati u Domu obrtnika Poreč održat će se prvo druženje, odnosno razmjena iskustva poduzetnih žena Poreštine.

Grupa „Poduzetne žene Poreštine“ oformit će se pri Poduzetničkom inkubatoru Poreč, s ciljem jačanja poduzetnih kompetencija kroz organizaciju aktivnosti koje će povezati različita iskustava, znanja i vještine žena. Osim jačanja vlastitih poduzetničkih kompetencija, koristi učlanjenja u grupu jesu upoznavanje, povezivanje i mogućnosti suradnje kroz kvartalna okupljanja (ili češća po potrebi), radionice, edukativne aktivnosti i raznovrsne dobrobiti.

Tko su poduzetne žene? Jesu li su to osobe koje imaju vlastitu tvrtku ili su zaposlene? Jesu li to one hrabre osobe koje skrbe za svoje bližnje dajući zadnji atom svoje energije kako bi osigurali dobrobit osoba koje vole? Poduzetne žene su i jedne i druge – žene koje u svoju svakodnevicu ugrađuju ono najbolje od sebe.

Zahvaljujemo poduzetnim ženama koje su se već prijavile, te pozivamo one koje se žele prijaviti da isto mogu učiniti na sljedećoj poveznici Poduzetne žene Poreštine do nedjelje 25. listopada 2020.Planirano trajanje druženja je oko 90 minuta, a održat će se poštujući sve trenutne epidemiološke mjere.

Ovo druženje je jedno od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2020. koju već treće godine organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Bez vode 26. listopada nekoliko porečkih ulica

Istarski Stožer – U nedjelju opet puno novih slučajeva – ukupno 47 pozitivnih