in

U POREČU SVE SPREMNO: 1. sajam graditeljstva, opremanja i uređenja PROMOARH otvara vrata 18. rujna

PromoArh/Foto Manuel Paljuh

U porečkoj sportskoj dvorani Žatika sve je spremno za otvaranje 1. PROMOARHA – međunarodnog sajma graditeljstva, opremanja i  uređenja koji će se odvijati od 18. do 21. rujna.

Svečano otvorenje sajma održat će se sutra, u srijedu u 12 sati ispred dvorane Žatika. Ulaz je besplatan uz registraciju posjetitelja na web stranicama sajma (www.promoarh.com) ili na ulazu u sajam.

Registracija na stručna predavanja je obvezna zbog pravovremene rezervacije mjesta na istoj web adresi.

Radno vrijeme sajma za posjetitelje je prvog dana od 12 do 19 sati, potom u četvrtak i petak od 10 do 19 sati, te u subotu od 10 do 17 sati.

Na sajmu će se predstaviti 70 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Mađarske, Austrije, Njemačke i Rumunjske koji zastupaju više od 200 svjetski poznatih brendova.

Sajam graditeljstva, opremanja i uređenja značajna je manifestacija za Istru i Hrvatsku koja će omogućiti svim zainteresiranim subjektima uključenima u proces projektiranja, građenja, opremanja i uređenja objekata da na jednom mjestu doznaju sve potrebne informacije, da se upoznaju s novim tehnologijama i trendovima ili pak da kao izlagači predstave svoje usluge, proizvode i sustave.

Osim izlagačkog dijela, sajam ima i stručni dio pod nazivom Education point, kako bi se kroz edukaciju, odnosno seminare, predavanja, konstruktivne  panel rasprave i radionice razmijenile informacije i ideje. Stoga će na PromoArh stići vrsni hrvatski stručnjaci iz ove branše.

K tome, sajam PromoArh s partnerima organizira i 1. međunarodnu konferenciju „Sustainable Project Management 2019. – Održivi regionalni razvoj i projekti zelene gradnje” koja će se održati u hotelu Valamar Diamant, 19. rujna.

Organizator sajma je tvrtka Studio 053 iz Poreča.

bezinska psotaja crpka poreč

Poskupjele sve vrste goriva u Hrvatskoj, ovo su nove cijene

VIŠNJAN: Ininina benzinska na Ipsilonu opljačkana za VIŠE STOTINA TISUĆA KUNA