in

U prodaji nova BUJŠTINA – Pročitajte intervjue s Nešom Sinožićem, Nevenom Jurjakom – Merlom, Jessicom Acquavita…

Od petka, 20. kolovoza, na kioscima i drugim prodajnim mjestima potražite novi, 159. broj Bujštine! I ovoga puta Bujština donosi niz zanimljivih priča i intervjua, zabilježena su i sva važnija događanja na području sjeverozapadne Istre, a tu su i stalne rubrike sa zanimljivim informacijama i korisnim savjetima. 

U ovom broju naći ćete među ostalim opširni razgovor s Jessicom Acquavita, zamjenicom istarskog župana, kao i nesvakidašnji paralelni intervju s načelnicima Brtonigle i Oprtlja, Nešom Sinožićem i Leom Bazjakom. U novom broju Bujština donosi i inspirativnu priču o izuzetnoj transformaciji, pravom malom podvigu mladog Umageža Nevena Jurjaka-Merla, koji se odlučio svoj život okrenuti za 180 stupnjeva i u tome uspio!

Tu je i razgovor s uspješnim novigradskim poduzetnikom Robertom Fattorijem, za kojim je tri desetljeća uspješnog poduzetničkog staža, a čija životna i poduzetnička priča također može biti inspiracija mnogima. Zabilježena su na stranicama Lista i ovoga puta sva važnija događanja na području Bujštine između dva broja, a ima tu još niz tema iz sporta, kulture …

VIŽINADA uživala u spektaklu HOMMAGE A CARLOTTA GRISI u čast baletnoj divi iz doba romantizma

U nedjelju malo novozaraženih, ali nakon dugo vremena imamo preminulu osobu