in

U Žminju zad kaštela “Louis i prijatelji iz svemira”

U Žminju Zad kaštela nastavljaju se projekcije filmova na otvorenom. Ovoga petka, 6. kolovoza, s početkom u 21 sat  pogledati možete animirani film pod nazivom “Luis i prijatelji iz svemira”. Projekcije su rezultat uspješne suradnje Općine Žminj, Turističke zajednice Općine Žminj i udruge Geminianum s Pučkim otvorenim učilištem iz Pazina.

Žminj Zad kaštela – filmovi pod zvijezdama – Foto TZ Žminj

Ovo je nježna i simpatična filmska priča o jedanaestogodišnjem dječaku koji postaje prijatelj sa tri preslatka mala vanzemaljca, čiji je leteći tanjur pao u njegovu kuću. Dječak će njima pomoći da nađu ono zbog čega su došli, a oni će njemu pomoći da izbjegne odlazak u internat i tu avantura počinje.

Ulaz je besplatan, a za osvježenje i kokice pobrinut će se žminjska udruga Geminianum.  Besplatne ulaznice mogu se dobiti prijavom na link  film.zminj.hr , na broj telefona 846 792 te u uredu TZ Žminj radnim danom od 08.00 do 16.00 sati.

Broj ulaznica je ograničena, a rezervacija je obavezna!

Zadnji film u sklopu Žminjskog ljetnog kina “Ljeto u Provansi” s Jean Reno u glavnoj ulozi, biti će prikazan 20.8. u 21,00 sati.

Događaj će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.
U nemogućnosti održavanja razmaka, distance na otvorenom prostoru, potrebno je nositi zaštitne maske. Nije dozvoljen dolazak na okupljanje osobama koje imaju simptome koji bi mogli ukazivati na bolest COVID-19.

PAZIN: Završila pustolovina “Kampiranje uz Potok – Škola u prirodi”

nevrijeme istramet munje šajete pula foto sendi smoljo

Stiže novo jako pogoršanje vremena, moguće bujične poplave, pijavice, tuča…