in

Ukrašavanje cvijeća – Besplatna HOK-ova radionica pod nazivom “Buđenje prirode”

Hrvatska obrtnička komora i Sekcija cvjećara HOK-a organiziraju besplatnu online radionicu naziva „Buđenje prirode“, koja će se održati 21. ožujka 2021. s početkom u 11 sati. Tema radionice je proljetno ukrašavanje različitih cvjetnih aranžmana, s naglaskom na korištenju prirodnih materijala, inspiriranih proljećem, buđenjem prirode i nadolazećim blagdanom Uskrsa.

Tijekom radionice renomirane hrvatske cvjećarke upoznat će sudionike s vrstama boja i njihovim pravilnim korištenjem, primjenom najnovijih tehnika izrade, pravilima darivanja cvijeća, održavanjem rezanog cvijeće te ostalim savjetima koji će pomoći da vaši proljetni cvjetni aranžmani budu u skladu s trendovima.

Radionica je praktičnog karaktera i sudionicima daje mogućnost vidjeti izradu aranžmana od početka do finalnog proizvoda.

Radionicu će voditi: Blaženka Omrčanin, priznata vlasnica cvjećarskog obrta te članica sekcije cvjećara Hrvatska obrtničke komore, Suzana Lonjak, hrvatska predstavnica na Europskom natjecanju cvjećara te dugogodišnja vlasnica cvjećarskog obrta, te Rafaela Petrinić, predsjednica Sekcije cvjećara Zagrebačke županije, asistentica predstavnice na Europskom prvenstvu cvjećara.

Na radionici će aktivno sudjelovati i Irena Kovačić, predsjednica Sekcije cvjećara HOK-a te Edita Merćep, predsjednica Sekcije cvjećara Udruženja Split te članica organizacijskog tima Splitskog praznika cvijeća.

Sudionici radionice bit će i predstavnici tvrtki Smithers-Oasis te Maxterra Deco iz Zagreba i Web Flowers, ujedno i sponzori radionice „Buđenje prirode“, koji će predstaviti novitete u svojoj ponudi i na tržištu te trendovima u struci.

Online radionicu možete pratiti uživo na Facebook i YouTube kanalima Hrvatske obrtničke komore.

Facebook: https://www.facebook.com/HrvatskaObrtnickaKomora

YouTube: https://www.youtube.com/user/HOKhr

IZDAN METEOALARM: Za vikend kiša, snijeg i orkanska bura

Subota – U Istri 6 novozaraženih, više od 1.700 ljudi u samoizolaciji