in

VABRIGA: Upišite se na treninge – birajte između pilatesa, korektivne gimnastike i body workouta

U sportskoj dvorani u Vabrigi održavaju se za sve dobne skupine treninzi pilatesa, korektivne gimnastike, body workouta i za djecu kids fun workouta. Upisi su u tijeku na broj telefona  +38598 1983320 kod trenerice Morane Herak.

Evo što se nudi:

PILATES

Pilates je metoda vježbanja koja se temelji na pravilnim obrascima pokreta i disanja, a istovremeno utječe i na bolju posturu, ravnotežu, stabilnost i jakost cijelog tijela. Ljudi često imaju predrasudu kad im spomenemo Pilates misleći da je to nekakvo istezanje namijenjeno ženama. U treningu Pilatesa izvodimo vježbe koje su prilagođene pojedincima i kojima aktiviramo veliki broj mišića. Dugoročna korist od ovakve vrste treninga je svakako bolje i pravilnije držanje, život bez boli, zdrava leđa, vraćanje prirodnim biotičkim pokretima koje koristimo u svakodnevnom životu, a na samom kraju treba spomenuti i samouvjerenost s obzirom da ovakvom vrstom treninga bitno utječemo na izgled tijela koje je zategnuto i čvrsto, a mišići dugi i vretenasti.

BODY WORKOUT

Program je namijenjen vježbačima koji žele razviti snagu, jakost, a istovremeno izgubiti masno tkivo i biti snažniji. Radi se o kombinaciji vježbi snage s aerobnim vježbama kojim poboljšavamo kondiciju.

KOREKTIVNA GIMNASTIKA

Namijenjena je pojedincima koji imaju bilo kakve tegobe u svakodnevnom životu prilikom obavljanja svakodnevnih obveza i radnji, pojedincima nakon raznih zahvata i dijagnoza. Cijeli program vježbanja osmišljen je tako da utječe na popravljanje cijele posture tijela, jačanju mišića, usvajanje pravilnih obrazaca pokreta i kretnji što kasnije rezultira životu bez boli. Programu se mogu priključiti sve dobne skupine.

KIDS FUN WORKOUT

Ovaj program vježbanja namijenjen je djeci od 1. do 4. razreda koja žele biti aktivna, a nisu se konkretno pronašla u nekom sportu ili im nedostaje još neka aktivnost. Ovaj program kombinacija je vježbi koja kod djece razvija poboljšanu motoriku, koordinaciju pokreta, snagu, izdržljivost, snalaženje u prostoru, funkcioniranje u timu, istovremeno obuhvaća i elemente iz nekoliko različitih sportova i ono najvažnije danas, a to je poboljšanje cijele posture tijela s naglaskom na kralježnicu.

VAŽNO: Broj vježbača u svim grupama je ograničen radi profesionalnog pristupa pojedincu kao i radi zadržavanja kvalitete vježbanja. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Također programima se mogu priključiti svi bez obzira dali su ikad trenirali ili nisu. Nikad nije kasno početi živjeti bolji i kvalitetniji život, život bez boli.

Na porečkoj BOOKtigi: Darko Rundek i Sanda Hržić predstavljaju mističnu poemu „JEZIK PTICA“

POREČ/PULA: Crveni križ donirao opremu Odjelu pulmologije pulske bolnice