in

ŽMINJ: Ljetno kino zad kaštela počinje u petak

U Žminju kreću projekcije filmova na otvorenom, Zad kaštela. Ovoga petka, s početkom u 21 sat pogledati možete akcijski film pod nazivom The Vault – Way down. Projekcije su rezultat uspješne suradnje Općine Žminj, Turističke zajednice Općine Žminj i udruge Geminianum s Pučkim otvorenim učilištem iz Pazina. Ulaz je besplatan.

The Vault – Way down film je španjolskog redatelja Jaume Balagueróa. Kad inženjer (Freddie Highmore) sazna za tajanstvenu, neprobojnu tvrđavu koja se skriva ispod španjolske banke, pridružuje se grupi majstora lopova koji planiraju ukrasti legendarno izgubljeno blago zaključano unutra dok cijeloj zemlji odvlači pozornost španjolsko finale Svjetskog kupa. S tisućama nogometnih navijača koji navijaju na ulicama i zatvaranjem sigurnosnih snaga, ekipa ima samo nekoliko minuta.

Ulaz je besplatan, a za osvježenje i kokice pobrinut će se žminjska udruga Geminianum.

BESPLATNE ULAZNICE mogu se dobiti prijavom na mail udrugageminianum@gmail.com te u uredu TZ Žminj radnim danom od 08.00 do 16.00 sati. Broj ulaznica je ograničen na 100!

Sljedeća projekcija filma “Rat u kući” biti će u petak 23.7.2021. u 21,00 sati.

Događaj će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.
U nemogućnosti održavanja razmaka, distance na otvorenom prostoru, potrebno je nositi zaštitne maske. Nije dozvoljen dolazak na okupljanje osobama koje imaju simptome koji bi mogli ukazivati na bolest COVID-19.

Dio Nove Vasi bez vode 8. srpnja

Foto Aquacolors Poreč

AQUACOLORS POREČ – Priuštite si dan za pamćenje u vodenom parku punom adrenalina i iznenađenja