in

FOTOGALERIJA: Članovi studija MOT 08 na DANCE FESTU POREČ osvojili pet zlata, dva srebra i dvije bronce

Na Dance Festu Poreč, prvi put organiziranom proteklog vikenda u Žatiki, predstavile su se i brojne skupine Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 iz Poreča, osvojivši niz medalja.

Dance Fest su započeli s brojnim plesnim radionicama na kojima su plesači imali prilike naučiti nove pokrete i korake, usput družeći se sa ostalim plesačima.

Među 2.000 plesača djeca iz MOT-a imala su priliku pokazati svoje vještine i ono što su s puno ljubavi pripremala. Ukupno se natjecalo 92 djece s 20 koreografija. Osvojeno je pet prvih mjesta, dva druga i dva treća mjesta.

Natjecale su se skupine Divas, Angels, Twinkle, Space, Aria, Simple, Fame, Fenix i Magic, dok su na revijalnom programu svoje prve plesne korake pokazali najmlađi članovi studija, njih 24 iz skupina Stars i Diamonds.

Skupina Angels osvojila je prvo mjesto u kategoriji Open formation kids za izvedbu koreografije „Bees“ i prvo mjesto u kategoriji Contemporary modern formation Kids za izvedbu „Thousand years“.

Skupina Twinkle osvojila je prvo mjesto za izvedbu koreografije „Cat in the hat“ u kategoriji Musical Formation Kids, prvo mjesto za izvedbu „My battle“ u kategoriji Contemporary modern Kids te drugo mjesto za izvedbu „In emerald town“ u kategoriji  Jazz formation Kids.

Jedno treće mjesto osvojila je skupina Simple sa koreografijom „Wake me up“ u kategoriji Jazz group Junior.

Jedno prvo mjesto i jedno treće mjesto u kategoriji Jazz group Junior osvojila je skupina Fame za izvedbu „Cleaners in Broadway“ i „Hey Pachucco“.

Drugo mjesto u kategoriji Contemporary modern duo, trio  osvojile su Hanna Kocijančić, Helena Trifunac i Rahela Domnik  za izvedbu koreografije People help the people.

-Posebno smo ponosni na naše najmlađe članove koji su na revijalnom djelu programa svoje prve plesne korake na velikoj pozornici demonstrirala djeca iz skupine Diamonds s izvedbom koreografije „Puppies“, te djeca iz skupine Stars izvedbom koreografije „Dancing queen“.

Čestitamo našim voditeljicama i koreografkinjama Josipi Kalac, Aleksandri Hodak i Mateji Pančelat koje su još jednom uspjele dostojno predstaviti svoj grad i pokazati što to svakodnevno rade s ljubavlju. Zahvaljujemo se i roditeljima koji su bodrili svoju djecu, pomogli i bili uz nas tijekom ovog natjecanja. Posebna zahvala ide Gradu Poreču i gradonačelniku Lorisu Peršuriću  koji je omogućio da se predstavimo na ovom natjecanju koje se po prvi puta organiziralo u gradu Poreču, poručili su iz MOT-a.

MUP-ov prijenosni šalter za izdavanje osobnih isprava 10. travnja u Žminju

POREČ: Diego Žužić i Albert Kiš na XCM maratonu u Premanturi