in

POREČ: Diego Žužić i Albert Kiš na XCM maratonu u Premanturi

Kao i zadnjih nekoliko godina MTB sezona u Hrvatskoj počela je Kamenjak Rocky Trails mountain bike danima u Premanturi. Manifestacija je bila organizirana u dvije MTB utrke – prva 23. XCO Premantura Rocky Trail UCI C1 održala se u subotu, a u nedjelju utrka 7. XCM Kamenjak Rocky Trail UCI C3. Sudjelovali su i članovi Biciklističkog kluba Poreč.

Nakon kružne utrke, drugi dan Kamenjak Rocky Trails 2019. bio je rezerviran za MTB maraton. Maraton utrka vožena je područjem zaštićenog krajolika Kamenjak, a petstotinjak biciklista iz više zamalja – iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Italije, Češke, Poljske, Austrije, Ukrajine, Njemačke, Estonije, Bjelorusije i drugih – odvozili su 66 kilometara na klizavom i mokrom terenu južnog Kamenjaka popraćenog povremenom kišicom na stazi samo nekoliko metara od mora.
Organizator je bio KBBXS Adrenalina iz Pule.
Naši članovi Diego Žužić i Albert Kiš nastupili su u kategoriji Hobby 2 (2x22km/800 metara), saznajemo iz Biciklističkog kluba Poreč.

FOTOGALERIJA: Članovi studija MOT 08 na DANCE FESTU POREČ osvojili pet zlata, dva srebra i dvije bronce

POREČKI KICKBOXERI BRILJIRALI U KOSTRENI – Medalje za Amela Dizdarevića, Uroša Pajića, Evu Leonu Komšić i Patrika Butkovića