in

FUNTANA: Divna klapska večer – uz Kampanele zapjevao i župnik Butković!

Vruća ljetna noć na Trgu sv. Bernarda u Funtani bila je sinoć kulisa fenomenalnom koncertu kojeg su zajednički održali klapa Kampanel te gitaristički virtuoz Natko Štiglić.

Puna dva sata sjajne atmosfere, prepunog gledališta, vidno raspoložene i raspjevane publike koja se podigla na noge već nakon nekoliko uvodnih pjesama te prvoklasni glazbenici ostavili su trag zadovoljstva na licima domaćih i stranih posjetitelja.

Ne budi me mati, Molitva za tebe, Ne diraj moju ljubav, Ćale moj, Dobra večer prijatelji, Ako te pitaju….. samo su neki od hitova kojima su Kampaneli utrli put svom glazbenom gostu – gitaristu Natku Štigliću. Mladi je virtuoz energičnom izvedbom skladbe The most evolved dodatno oduševio i zagrijao publiku te nastavio dalje s Kampanelima redati hitove poput Moja jube,lipi cvitePosljednja i prva ljubavi, Vilo moja….

Izvedba pjesme Ave Maria, posebno se dojmila funtanskog župnika Ivana Butkovića, a sama Božja providnost ga je poslala da na sveopću euforiju publike zajedno sa izvođačima zapjeva Croatio, iz duše te ljubim te tako blagoslovi ovu glazbenu večer za pamćenje u organizaciji TZ Funtana.

Motociklom sletio van ceste – djevojka teško ozlijeđena

DOLIJAO UPORNI LOPOV: Poljak došao na ljetovanje i krao svaku noć baš sve – od mobitela do automobila