in

I dva Istrana traže djevojku u showu „Ljubav je na selu“ – Boris iz Tara i Željko iz Bala

„Ljubav je na selu“ popularan je show na RTL-u, a u novoj sezoni među kandidatima koji traže sreću su i dva Istrana. Željko Bilić (42) iz Bala i Boris Kolesarić (27) iz Valpova, koji živi u Taru kod Poreča, nadaju se pronaći ljubav. Obojica do sada nisu imali sreće u ljubavi, ali možda će to uspjeti u ovoj emisiji u kojoj će upoznati više djevojaka. Dok se Željko više puta razočarao u ljubav, Borisu su se događale samo „sezonske“ ljubavi.

Na RTL-ovoj stranici o svakom kandidatu piše čime se bavi, pa saznajemo da Željko ima sve što jedna djevojka može poželjeti: kuću s bazenom, masline, dobar posao uz koji se bavi i turizmom, krasnu obitelj i puno prijatelja. No, on je ipak jedna skromna i topla duša za koju će svatko naći samo riječi hvale. Njegova briga oko stare majke i požrtvovnost na imanju govore o njemu kao čovjeku koji će uvijek druge staviti ispred sebe. Po zanimanju je inženjerski tehničar, ali se bavi maslinama, kojih ima više od 100 stabala, a voli ići i u lov. Sebe opisuje kao komunikativnog i jednostavnog čovjeka, po potrebi romantičnog. Ljubav je jedina stvar koja mu nedostaje u životu, a želio bi pronaći druželjubivu srodnu dušu.

Kako piše RTL, dok je polovica Slavonaca otišla put Irske i Njemačke, mlađahni Boris odabrao je malo drugačiji put i iz Valpova došao u Poreč kako bi nastavio obiteljsku tradiciju. Dane provodi okružen prekrasnim konjima koje je njegov djed uspješno spojio s turizmom. U Borisovom životu djed ima posebnu ulogu i upisan je velikim slovima. Vrlo osebujna karaktera, uvijek je bio tu uz njega, a s njim i djedova nova obitelj.

Foto: RTL

Građanska inicijativa “Naš potok” poziva sutra volontere na čišćenje Pazinčice

U Sovinjaku večeras Klobasova – prva smotra buzetskih kobasica