in

ADVENT POREČ: U subotu Slatko jutro – Počastite se slasticama učenika TUŠ-a Antona Štifanića

Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč - Priprema za Slatko jutro na Adventu 2023.

U subotu, 16. prosinca, od 10 sati na porečkom Adventu. Tada će učenici, već tradicionalno, predstaviti svoje vještine i sugrađanima podijeliti slastice koje su sami pripremili, koje će se moći uroniti u čokoladnu fontanu.

Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč - Priprema za Slatko jutro na Adventu 2023.
Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč – Priprema za Slatko jutro na Adventu 2023.

Pripreme u školi su već naveliko u toku, gdje sve odiše mirisom vanilije, cimeta i drugih božićnih mirisa, a priprema se mnoštvo slasnih fritula, biskvita, sušenog i svježeg voća, kao i poseban kutak s bezglutenskim slasticama, kako bi u subotu ujutro svatko doista moga pronaći nešto za sebe.

U pripremi sudjeluju učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razrednih odjela turističko-hotelijerski komercijalist (THK), zatim učenici prvog, drugog i trećeg razreda kuhara, konobara  i slastičara. Stručni učitelji su Željan Peloža, Sebastian Mileša, Tanja Radetić Zidarić, Sanja Pilato, Biserka Udovičić, Matea Marić, a materijal je osigurao Grad Poreč. 

Dođite u subotu podržati mlade koji su odvojili puno vremena i truda kako bi nam obogatili i zasladili adventsko jutro. Uz slastice na Adventu vas očekuje i nastup dječjeg puhačkog orkestra Porečki Delfini, koncert Hit Revival Banda, kao i dječja radionica izrade prigodnih ukrasa, koju će voditi DND Poreč.

Bogat program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec , objavio je Grad Poreč.

Foto Usluga Poreč

Novo naselje, Veleniki i Žbandaj kreću s odvojenim sakupljanjem biootpada

Foto Istarska županija

Istarska županija će u 2024. imati budžet od 207 milijuna eura. Prihvaćena tri amandmana HDZ-a i dva SDP-a