in

Bogat sadržaj Sport Festa Poreč: 60 sportova, Šajeta, hit komedija, gostovanje Dunking Devilsa i BMX akrobacije

Početak šestog izdanja Sport Festa sve je bliže – Poreč će od 14. do 16.10. postati središte sportskih događanja zato što poznati sportski sajam i konferencija ponovno donosi velik broj zanimljivih predavača, izlagača i natjecanja. Kako se Sport Fest već petu godinu za redom održava u prekrasnoj porečkoj Žatici tako će se ovaj sportski vikend obogatiti i s cjelodnevnim zabavnim sadržajem. Ovo će izdanje uključivati Red Bull BMX akrobacije, nebeska zakucavanja Dunking Devilsa, atraktivna natjecanja u body buildingu i finesu, crossfitu, freestyle footballu, flying discu, lacrosseu i dodgeballu uz sad već tradicionalno održavanje Run Fest utrke, hit komediju-predstavu „Kakva ti je žena, takav ti je život“ Dragana Marinkovića Mace 15. listopada u 20 sati i koncert Dražena Turine Šajete 14.10. u 17 sati.

Uz ovo, svi koji se odluče prisustvovati konferenciji imat će prilike slušati vrlo zanimljive predavače i paneliste među kojima će biti Josip Pavić, Maida Arslanagić, Danira Nakić Bilić, Lukša Jakobušić, Nikola Bralić i još mnogi drugi.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane  da im se pridruže uz podsjetnik da je sav sadržaj Sport Festa, osim konferencije, besplatan zahvaljujući podršci Istarske županije, Grada Poreča te glavnog partnera Valamara.

Za više detalja posjetite https://www.sportfestporec.com

Izvor Grad Poreč

Nika Fornažar u Crnoj Gori

POREČ: Nika Fornažar uspješna na Europa Cupu u Crnoj Gori

Radovi na Gornjem vrtiću - Foto Grad Poreč

POREČ: Uz obnovu Gornji vrtić se širi za još 2 vrtićke skupine