in

GOODBYE 2022: Recite zbogom staroj godini u Novigradu na jedinstvenom ispraćaju

Arhiv TZ Novigrad - ispraćaj stare godine Goodbye

Prije nego krenete u večernji ispraćaj stare godine koji ste vjerojatno već isplanirali, svakako prethodno dođite u Novigrad gdje vas 31. prosinca ispred Sportske dvorane očekuje fantastično Silvestrovo od 12 do 19 sati – Goodbye 2022! Iznimno se veselimo ovom događanju na kojem ćemo se ponovno okupiti nakon dvogodišnje pandemijske pauze, pa ga nikako nemojte propustiti.

Arhiv TZ Novigrad - ispraćaj stare godine Goodbye
Arhiv TZ Novigrad – ispraćaj stare godine Goodbye

Građani Novigrada i posjetitelji svih generacija zabavljat će se uz druženje, odličnu glazbu i obilje raznovrsne hrane i pića, pa doista nema ljepšeg i boljeg načina da se isprati godina koja nam je na izmaku. Moći ćete do mile volje plesati i pjevati uz glazbu uživo jer će nastupiti  DJ Mille, Valentina & Good Guys i Trio Frix, ali i cijelo vrijeme obilaziti štandove s ukusnim zalogajima i dobrom kapljicom.

Kao što je običaj bio i na prethodnim ispraćajima u Novigradu, cijela ova lijepa priča ima i dobrotvorni karakter. Dok se budete izvrsno zabavljali, moći ćete na štandu za 20 kuna kupiti kapicu Djeda Mraza. Ujedno, za samo 10 kuna odigrajte lutriju na kojoj možete osvojiti vrijedne i raznovrsne nagrade, a sav novac prikupljen od dobrotvornih priloga za lutriju i kapice ide Domu za starije i nemoćne osobe Novigrad za kupnju nužne opreme.

Arhiv TZ Novigrad - ispraćaj stare godine Goodbye
Arhiv TZ Novigrad – ispraćaj stare godine Goodbye

Organizatori ovog sjajnog događanja su Udruga DVD Novigrad, Udruga Zdravi Novigrad, MK Pirates, Udruga za stare i mlade Dajla – Novigrad, Društvo gljivara Bujšine – Boletus, Društvo naša djeca Novigrad, Premium Image, Sportska dvorana Novigrad, Grad Novigrad-Cittanova i TZG Novigrad-Cittanova.

Podsjetimo, na posljednjem održanom ispraćaju “Goodbye 2019” okupilo se više od tisuću ljudi, a tog se dana isticalo zajedništvo, radost, odlična zabava i humanost kao glavne vrijednosti ovog jedinstvenog događanja. Vjerujemo da će i ove godine biti tako te da ćemo ponovno imati novigradsko Silvestrovo s kojim ćemo ispisati nove najljepše uspomene. I zato – vidimo se 31. prosinca od podne ispred Sportske dvorane Novigrad!

Sve novosti pratite na Facebook događaju “Goodbye 2022” te na Facebook stranici Visit Novigrad Cittanova, objavila je Turistička zajednica Novigrad.

Arhiv TZ Novigrad - ispraćaj stare godine Goodbye
Arhiv TZ Novigrad – ispraćaj stare godine Goodbye

Gosti za Božić u Poreču - Foto Advent Poreč 2022.

Poreč očekuje puno noćenja za novogodišnje blagdane. Skoro kao 2019.

Foto Istarska županija

Županija: Potpisani ugovori o dodjeli potpore poljoprivredi vrijedni milijun kuna