in

Izložba oldtimera u Novigradu i Umagu. Stižu iz 7 država, neki imaju više do 100 godina

14. Međunarodna izložba oldtimera – Ovog vikenda Novigrad i Umag će ugostiti 14. Međunarodnu izložbu oldtimera, gdje će biti prikazana neka od najlegendarnijih vozila prošlosti. Posjetitelji mogu doći u središte Novigrada 6. svibnja,, na Porporelu, i svjedočiti zadivljujućoj kolekciji klasičnih automobila od 15 do 18 sati.

Organizator je Old timer klub “Eppur si muove” iz Umaga. Bit će to jedinstvena prilika za posjetitelje, ljubitelje starodobnih vozila i turiste da uživaju u razgledavanju stotinjak vrlo atraktivnih, muzejskih, modela vozila. Najavljen je dolazak učesnika iz sedam država. Najveću pažnju plijenit će veći broj vrhunski restauriranih stogodišnjaka iz perioda 1920. – 1930. godina prošlog stoljeća, te ostali njihovi, nešto mlađi vršnjaci iz 1950., ’60., ’70. i ’80. godina. Bit će tu raznih modela VW, Mercedesa, Citroena, BMW, Fiata, Opeli, MG, te sportskih Lancia, Alfa Romea, i limuzina…

Ovo je jedna od najkvalitetnijih i najvećih izložbi povijesnih vozila u Hrvatskoj, pa vas pozivamo da se ove subote družite s old timerima od 9 do 12 sati na Trgu slobode u centru Umaga. Nakon kružne vožnje gradom i obilaska turističke rivijere, izložbu ćete moći popratiti od 15 do 18 sati u centru Novigrada.

PROGRAM:

SUBOTA, 06. 05. :

09.00 – 12.00 sati okupljanje i izložba vozila na Trgu slobode u centru Umaga,

Od 12.00 sati promotivna vožnja ulicama Umaga, obilazak turističkih naselja Punta, Stella Maris, Katoro,

15.00 do 18.00 sati defile vožnja kroz Novigrad, te dolazak i izložba u Porporeli

U 19.00 sati povratak na Trg slobode u Umagu

Foto Ok Funtana/Vrsar - mlađe kadetkinje

OK FUNTANA/VRSAR: Lijepi uspjeh odbojkašica na državnom prvenstvu

mjerenje brzine Ilustracija - Foto Policijska uprava vukovarsko-srijemska mup mjerenje brzine

Radari u Istri u petak 5. svibnja 2023.