in

Klub za mlade Poreč za vikend organizira društvene igre, kviz i turnir Magic the Gathering

Ilustracija - Foto Klub za mlade Poreč

Klub za mlade Poreč ovaj vikend organizira niz aktivnosti. Prvo je na programu u subotu 25. lipnja 2022. s početkom u 16.30 kada će se održati besplatna prezentacija društvene igre SOL: COSMIC WARFARE hrvatskog autora društvenih igara Roberta Kire Grbina Radolovića u organizaciji Udruge Mordele. Igra je u finalnoj fazi testiranja prije lansiranja na Kickstarteru. SOL: COSMIC WARFARE je intrigantna stolna društvena igra koja kombinira nekoliko igračkih mehanizama dobro poznatih u industriji stolnih društvenih igara integrirajući ih na način koji funkcionira izuzetno dobro sa elementima koji djeluju poznato ali su korišteni na novi, dosad neviđeni način. Osim osebujnih mehanizama, igra ima bogatu priču koja se proteže kroz seriju stripova i planiranu igranu web-seriju.

Isti dan, nakon prezentacije i igraonice, s početkom u 19 sati održat će se Pub kviz – kviz općeg znanja, koji će voditi Danijel Turkan. Kviz se održava u vrijeme ljetnog Solsticija, te je stoga tema kviza Ljeto.
Mjesta ima za 8 ekipa, a zainteresirane ekipe trebaju se najaviti na e mail dturkan90@gmail.com
Sudjelovanju kvizu je besplatno, a za najuspješnije ekipe slijede i nagrade!

U nedjelju 26.06. 2022.  s početkom u 15 sati održat će se veliki Magic: The Gathering MODERN turnir u organizaciji Udruge Mordele. Turnir je besplatan, a najbolje očekuju nagrade. Vrijede sva redovna pravila za ovaj format. Runde traju 50 minuta sa pauzama od 10 minuta, a broj rundi ovisi o broju učesnika.

Sve aktivnosti održati će se u prostorima Kluba za mlade Poreč na adresi Trg Antona Grabara 1.

novčanik pixabay

DŽEPARENJE: U Poreču i Rovinju turistima ukrali novčanike i torbe

Pobjednici BK Ročko Polje - Foto Istarski boćarski savez

Boćari Ročkog Polja osvojili Kup Istre