in

Koncert harfistice Kety Fusco u subotu u Momjanu

Foto POU Buje

U subotu, 25.06.2022., u 20.30 sati kod momjanskog kaštela koncert će održati harfistica Kety Fusco iz Italije.
Cijena ulaznice je 40 kuna, u što je uključena i časa lokalnog vina. Informacije i rezervacije na e-mail info@uciliste-buje.eu.

Organizatori poručuju da sa sobom ponesete jastuk za sjedenje.

Kety Fusco diplomirala je klasičnu harfu na Konzervatoriju u Italiji i u samo dvije godine obišla je Europu sa svojim svježim projektom i neodvojivom električnom harfom.
Kety je, kroz viziju nove harfe, razvila jedinstven, netradicionalni zvuk.Ketino istraživanje harfe i tehnologije započelo je sa svojim uspješnim debitantskim albumom Dazed (Universal Distribution) koji su švicarski kritičari opisali kao “rijetka pasmina”.S albumom Dezed, Kety ne slijedi tradiciju harfista koji otkrivaju instrument kroz klasične reverbe i petlje. Ona stvara novi umjetnički identitet harfe temeljen na zvučnom sustavu, uz zvukove vinila izgrebenih na metalnim žicama, udarajući zvučnu ploču različitim predmetima i koristeći analogni efekti manipulirani uživo.
Kety Fusco održala je više od 80 koncerata širom Europe, a trenutno radi na prvoj svjetskoj knjižnici netradicionalnih zvukova harfe.

Organizaciju potpisuje Pučko otvoreno učilište Buje.

rovinj

Mjerenje kvalitete mora – Na dvije plaže u Istri nije baš najbolje

Ilustracija - Foto MUP policija

U tijeku natječaji za mlade policajce i policajke