in

Novigrad će ispratiti staru godinu uz party Goodbye 2023! Donosimo bogat program

Foto TZ Novigrad - Arhiv

Svojim planovima za ispraćaj stare godine 31. prosinca svakako dodajte i vrhunski provod koji kreće od 14 sati ispred Sportske dvorane u Novigradu! Jer i ovog Silvestrova Novigrad vas poziva da ispratite godinu na izmaku na najljepši način, uz druženje i obilje zabave na manifestaciji Goodbye 2023.

Arhiv TZ Novigrad - ispraćaj stare godine Goodbye
Arhiv TZ Novigrad – ispraćaj stare godine Goodbye

Zabavni program započet će s veselim aktivnostima namijenjenima djeci pa će biti facepaintinga i animatora koji će se pobrinuti da klincima bude zanimljivo i sadržajno. Cijelu priču pratit će odlična glazba uz koju možete do mile volje plesati i pjevati. Najprije će vas zagrijati DJ, a potom iskusni majstori dobre atmosfere –  Funbox band i Tu i tamo band. Druženje i zabava trajat će sve do večernjih sati, a sastavni dio svega biti će svakako fina hrana i piće. Moći ćete do mile volje guštati u kuhanom vinu, kobasicama, ombolu, kiselom kupusu, gljivarskom kotliću te istarskim slasticama po prigodnim cijenama. Ispraćaj stare godine bit će posebno obilježen odbrojavanjem negdje nakon 17 sati.

Arhiv TZ Novigrad - ispraćaj stare godine Goodbye
Arhiv TZ Novigrad – ispraćaj stare godine Goodbye

A dok prštite od sreće i dobrog raspoloženja, okruženi obitelji, prijateljima, sugrađanima i brojnim posjetiteljima, svakako navratite do štanda s humanitarnim ciljem. Za 3 eura moći ćete kupiti plavu kapicu Djeda Mraza, za 2 eura odigrati lutriju koja vam može donijeti vrijedne nagrade te za 2 eura kupiti komad štrudle koja će biti dugačka čak 30 metara. Sav prihod bit će doniran novigradskim udrugama za poboljšanje uvjeta rada i kupnju opreme, među kojima je i oprema za spašavanje u slučaju prometnih nezgoda koju će koristiti DVD Neapolis.

Organizatori i pokrovitelji ovog događanja, koje je mnogima postalo najomiljeniji i nezaobilazan način ispraćaja stare godine, su Dobrovoljno vatrogasno društvo Neapolis, Udruga Zdravi Novigrad, Moto klub Pirates, Udruga za stare i mlade Dajla – Novigrad, Društvo gljivara Bujšine – Boletus, Društvo naša djeca Novigrad i druge novigradske udruge, Premium Image, Sportska dvorana Novigrad, Grad Novigrad-Cittanova i TZG Novigrad-Cittanova. 

Vjerujte nam kad kažemo da vas 31. prosinca ispred Sportske dvorane u Novigradu čeka jedinstvena prilika da stvorite obilje lijepih uspomena i napunite se pozitivnom energijom u dobrom društvu, dok se svuda oko vas osjeća pravi blagdanski duh, sreća i zadovoljstvo. I zato – vidimo se na ispraćaju Goodbye 2023! 

Foto AZZRI - panel za meso

Agencija za ruralni razvoj Istre priprema prvi hrvatski senzorni panel za meso

gustafi advent

ADVENT POREČ: Koncert Gustafa, predstave za djecu, izvlačenje novogodišnje lutrije Društva invalida i Tu i tamo bend