in

POREČ: U subotu koncert projekta VI-VI-PO. Dođite poslušati mlade galzbenike

Koncert /Svečanu prezentaciju projekta VI-VI-PO u subotu, 13. svibnja 2023. godine u 17 sati na Trgu slobode u Poreču uz slobodan ulaz.

Ove godine Poreč je domaćin petog po redu projekta Vi-Vi-Po (Vinkovci – Virovitica – Poreč) koji će se održati u Poreču od 10. do 13. svibnja2023. godine uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja te domaćina Umjetničke škole Poreč, Grada Poreča i Turističke zajednice grada Poreča.

Projekt  VIVIPO  ogleda se u suradnji učenika i profesora iz različitih glazbenih škola iz triju gradova Virovitica i Vinkovci s učenicima domaćina Umjetničke škole Poreč, kroz organizirane radionice harmonikaškog orkestra koje će  zajedničkim učenjem i sviranjem potaknuti druženje i rad na kolektivnom izražavanju kroz zajedničke kompozicije. U projektu će sudjelovati  stotinjak učenika i njihovih profesora.

Cilj projekta VIVIPO je prezentacija objedinjenih orkestara, glazbenih škola Virovitice, Vinkovaca i Poreča, popularizacija harmonike kao klasičnog instrumenta te predstavljanje na koncertu/ svečanoj prezentaciji. Koncert će se održati ove subote, 13. svibnja 2023. godine u 17,00 sati na Trgu slobode, Poreč.Na programu će biti popularne skladbe i veliki hitovi Olivera Dragojevića, Dina Dvornika, Massima Savića…

Posebna zahvala iz Umjetničke škole ide Ministarstvu odgoja i obrazovanja, Gradu Poreču i  Turističkoj zajednici Grada Poreča.

trgovina butiga market ilustracija

Povučen proizvod s polica. Predstavlja rizik za osjetljive osobe

Foto Istarska županija

EU projekt FIRESPILL: Istra dobila medicinsku opremu koja spašava život