in

“Too Old to Die” u Momjanu – U nedjelju koncert J.R. Augusta, dobitnika Nagrade Rock&Off

Izvor POU Buje

KONCERT – J.R. AUGUST – 10/ 09 / 2023 – 19h – Pored momjanskog kaštela –

Too Old to Die Festival

J.R. August, pravog imena Nikola Vranić, vodeći je glazbeni talent u regiji. Nakon niza zapaženih EP izdanja, krajem 2019. izdaje svoj debitantski album Dangerous Waters koji nailazi na oduševljenje kritike, proglašava ga glazbenikom svjetskog kalibra, a album postaje najprodavaniji u državi te zauzima vrhove regionalnih top lista, kao i mnoga priznanja albuma godine. 2020. g. J.R. August i njegov debitantski album okitio se mnogim priznanjima, a vrijedi istaknuti Porin u čak tri kategorije; alternativni album, najbolji novi izvođač i album godine, Rock&Off nagrade također u 3 kategorije “veliki prasak”, Rock&Off izvođač godine i album godine.

Konsenzus kritike je da je riječ o glazbeniku spremnom za svjetske uspjehe što potvrđuje nominacija za Impalu, europsku nagradu za indie album 2020. godine. Godinu kasnije J.R. August osvaja Porina za najbolji live album, kao i za najbolji videospot, za pjesmu Dangerous Waters, a iste godine osvojio je još dvije Rock&Off nagrade u kategoriji rock izvođač i live izvođača.

U travnju 2022. godine, J.R. August je objavio svoj 2. studijski album, Still Waters, koji je, kao i njegov prethodnik, naišao na oduševljenje kritike i publike. Album je nominiran za nagradu Porin u dvije kategorije i za Nagradu Rock&Off u tri kategorije.

J.R. trenutno nastupa sa svojim deveteročlanim bendom, a u Momjan dolazi u nešto intimnijoj varijanti s 2 bek vokala što se savršeno stapa s ambijentom kaštela Rota. 

Too old to die niz je pop-up evenata koji dovode glazbene doživljaje oplemenjene kapljicama domaćih vinara na pomno birane lokacije u Istri – sve s ciljem da pruže iskustvo vrednovanja baštine uz dobru zabavu!

Za kraj obilježit će gostovanje višestruko nagrađivanog autora J.R. Augusta na predivnoj lokaciji Kaštela Rota u Momjanu.

Ulaznica: na Too old to die koncertima ne postoji ulaznica u njenom uobičajenom obliku, već kupnjom čaše u iznosu 10 eura s logotipom eventa (ujedno i suvenira kojeg sjetno nosiš kući ) ostvaruješ svoj ulaz na događaj i priliku da degustiraš neke od najboljih istarskih vinara.

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH.

Partneri u projektu: POU Buzet, POU Buje, TZ Motovun, TZ Grožnjan i Udruga Fotovun.

Izvor POU Buje

antenal most cesta foto tanja kocijančić

SMRT NA ANTENALU – Cesta Tar-Novigrad zatvorena zbog teške prometne nesreće

Sanacija na Antenalu - Foto Tanja Kocijančić

Na Antenalu poginuo biciklist: Policija objavila detalje tragične nesreće