in

U Bujama nastupa Vlatko Štampar, jedan od najboljih hrvatskih stand up komičara

Foto POU Buje

U Bujama nastupa Vlatko Štampar, jedan od jedan od najboljih hrvatskih stand up komičara s predstavom „Bolja polovica“. Predstava će se održati u kino dvorani bujskog Učilišta u petak, 25. studenog, u 20 sati. Cijela ulaznice je 60 kuna, a može se kupiti u Učilištu, na prvom katu u upravi, na Trgu J. B. Tita 6, od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.

BOLJA POLOVICA – STAND UP COMEDY

Dobro ili zlo? Materijalno ili duhovno? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima.

Show o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. I zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista?

VLATKO ŠTAMPAR

Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava ljude, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom.

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo.

Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

Izvor POU Buje

Foto Reci tičić - Humanitarna akcija i originalno fotografiranje u Tinjanu

Reci Tičić – Humanitarni božićni photo session u Tinjanu

Foto Biciklistički klub Poreč

Porečki biciklisti na XC utrci Zimske lige Istre i Kvarnera