in

U Bujama u subotu radionica o reprogramiranju štetnih podsvjesnih obrazaca

Buje - Foto Tanja Kocijančić

Radionica – Reprogramiranje štetnih podsvjesnih obrazaca
2 /09 /23 11-13h – Vijećnica POU Buje

Imate li osjećaj da se vrtite u krug? Jesu li vas prošli događaji ostavili s trajnim emocionalnim ožiljcima koji vas sprječavaju u napretku? Ako ste odgovorili potvrdno na bilo koje od ovih pitanja, imamo odličnu vijest za vas!
Radionica “Reprogramiranje štetnih podsvjesnih obrazaca” je jedinstvena radionica koja obuhvaća i teoriju i praksu, a trinaestogodišnje iskustvo voditeljice u radu s klijentima omogućava prepoznavanje na kojoj temi će se pojačano raditi tijekom radionice te će stoga radionica biti i djelomično individualizirana kako bi se postigao maksimalni benefit kod polaznika.
Radionica će pomoći polaznicima da otkriju korijene štetnih obrazaca i naučiti kako ih preoblikovati u pozitivne obrasce, koji će pomoći živjeti ispunjeniji i sretniji život. Radit će se na dubokom nivou podsvijesti kako bi se oslobodili se od starog emocionalnog tereta i stvorili novu pozitivnu perspektivu.
Na radionici će se koristiti različite tehnike disanja i meditacije, uključujući vizualizaciju na dugu i kundalini meditaciju, koje će vam pomoći da se oslobodite negativnih emocija i misli te se povežete sa svojom unutarnjom mudrošću. Sve tehnike i meditacije su prilagođene i za potpune početnike, tako da je vaša znatiželja dobro došla.
“Meditacija nas uči da se ne trebamo identificirati s našim mislima i osjećajima. Umjesto toga, možemo ih promatrati kao prolazne oblake koji prolaze kroz naš um.”

  • Anthony de Mello
    U opuštajućoj atmosferi čekaju vas ozbiljne unutarnje promjene za lakše ostvarivanje skladnijih odnosa s bliskim ljudima, poslovnim suradnicima i kao prvo sa sobom.
    Naučit ćete alate i tehnike koje ćete moći samostalno primijeniti u svom svakodnevnom životu kako biste se oslobodili štetnog upliva svog uma i ostvarili svoje ciljeve.
    Ne propustite ovu priliku da promijenite svoj život nabolje!

Prijavite se na radionicu “Reprogramiranje štetnih podsvjesnih obrazaca” na mail: info@sun-do-ayurveda.hr
(info i prijava)
Kotizacija: 40 eura
Trajanje: 2 h
Osigurani sokovi i zdrave grickalice (od intenzivnog podsvjesnog rada zna se i ogladniti)
Ograničen broj polaznica/ka da bi se osigurao kvalitetan rad
GRATIS: 3 vođene meditacije /prema osobnom izboru/ iz kolekcije Transformacijske meditacije
Voditeljica radionice:
prof. Hana Stošić (B. Sc. Ayurveda)
Više o vodteljici na:
www.sun-do-ayurveda.hr/o-meni/

Ilustracija - Foto DeguStazione Tar

TAR: DeguStazione u čast Turističkoj fešti nudi tripe, fažo, odojak s kupusom…

krv krvne grupe crveni križ

U ponedjeljak akcija u Poreču – Potrebne sve krvne grupe!