in

U Poreču čak četiri dočeka Nove godine: Petar Grašo, Night express, dječji i funky

Foto Grad Poreč

U nedjelju je Silvestrovo, koje tradicionalno u cijeloj Istri okuplja veliki broj gostiju željnih dobrih provoda na otvorenom. U Poreču je tijekom blagdanskih dana otvoreno desetak hotela, a kako bi najluđa noć u godini prošla u dobrom raspoloženju pobrinuli su se organizatori Adventa Poreč i to s čak četiri dočeka!

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč – 1.1.2023.

Tako će za najmlađe u nedjelju, 31. prosinca u 11 sati na Trgu Matije Gupca biti organiziran doček. Bit će tu animacije i dječje predstave Teatra Naranča, vatrometa, konfeta i glazbe. Istovremeno, na Trgu slobode krenut će zagrijavanje za večernji doček uz Rezime Acoustic Trio. U večernjim satima na pozornicu na Trgu slobode će izaći jedan od najpopularnijih izvođača hrvatske scene – Petar Grašo. Uz taktove njegovih najpoznatijih pjesama poput „Ako te pitaju“, „Ko nam brani“, „Moje Zlato“, „92“, „Voli me“ i brojne druge, uvest će Porečane i sve njihove goste u novu 2024. godinu,  tradicionalnom zdravicom u ponoć s gradonačelnikom Poreča Lorisom Peršurićem. Paralelni funky doček održat će se i na Trgu Matije Gupca, uz DeJviD DJ-a, za sve one željne nešto drugačijeg provoda, a dobra će se zabava u novogodišnjoj noći nastaviti sve do ranih jutarnjih sati na brojnim lokacijama u gradu.

U novogodišnjoj noći, na svim otvorenim i zatvorenim parkiralištima u gradu parking će biti besplatan.

Na Trgu Matije Gupca 1. siječnja održat će se i repriza dočeka Nove godine uz Night Express. Program Advent Poreč nastavlja se do 7. siječnja , a do tada nastupit će još Neki novi klinci – Balašević Tribute band, Funbox band, održane dječje predstave, a bit će moguće i fotkanje s Djeda Mrazom i otvoreno besplatno klizalište

Uz Grad Poreč-Parenzo, partneri Adventa Poreč su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar, a suorganizatori Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Odvodnja Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Klub za mlade Poreč, Centar za posjetitelje La mula de Parenzo, Sportska zajednica Grada Poreča, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/ ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec , objavio je Grad Poreč.

Foto di Nicholas_Demetriades da Pixabay smeće hrana bio otpad

Usluga Poreč poziva: Pridružite se odvajanju kuhinjskog biootpada. I to besplatno

Foto Istarska županija

Istarska županija osigurala gotovo 250 tisuća eura za stipendije