in

U subotu eko akcija uz more u uvali Kuje u Ližnjanu

Eko aktivisti pozivaju sve građane u subotu, 29. listopada, na akciju čišćenja zelenih površina uz more u Ližnjanu u uvali Kuje. Eko akcija provodi se pod sloganom „Aktivni u zajednici – okoliš nema granica!” u suradnji s EKO aktivistima Vodnjanštine, EKO aktivistima Ližnjana, Općinom Ližnjan – Lisignano i Turističkom zajednicom općine Ližnjan.

Okupljanje svih zainteresiranih predviđeno je u 8:45 ispred Općine Ližnjan. Za sve sudionike organiziran je ručak i sav pribor potreban za prikupljanje smeća.

-Pozivamo sve građane da se pridruže eko akciji kako bi svi zajedno doprinijeli očuvanju, izgledu i čistoći našeg okoliša i prirode! Vrijeme posvećeno okolišu je vrijeme uloženo u budućnost! Vrijeme uloženo u naše zdravlje! Želimo se zahvaliti članovima DVD Ližnjan koji će se uključiti i novinarima Eko Zona HRT2 koji će snimiti eko akciju, poručuju aktivisti.

.Zahvaljuju i svim sponzorima a oni su: Herculanea Pula, Arena Hospitality Group, Bauhaus, Fabrika bire, Colgraph print, Marina Ibacom d.o.o. i gostionica Stari ribar Ližnjan.

MARČANA – U Krnici u subotu DND orgaizira radionicu za djecu

Foto Tanja Kocijančić

POREČ: Korisnike Doma za starije razveselili zboraši iz Galije