in

Vinistra u Poreč za vikend donosi razna događanja i after partyje

Vinistra 2022. - Foto Neven Jurjak

Poreč će ovoga vikenda biti epicentar ovog dijela regije za ljubitelje vina i svega vezanog u vinski svijet, jer se u dvoranu Žatika vraća sajam Vinistra u svojem, jubilarnom 30. izdanju. Nakon dobrih turističkih brojki za uskrsni i nakon toga prvomajski vikend, koji su nadmašili predviđanja, i predstojeći se vikend u gradu očekuje veliki broj turista i posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske i šire.

Vinoljupci će od 10. do 12. svibnja u Žatiki imati prilike obići štandove gdje će svoje proizvode izložiti 125 izlagača, od čega 85 vinara, a bit će tu i puno popratnih događanja. Više na linku: https://vinistra.hr/hr/vinistra-2024 

Vinistra svoja vrata otvara u petak, 10. svibnja u 13 sati prigodnom svečanošću, a za vikend sajam se otvara u 11 sati. Svakoga dana sajam ostaje otvoren do 19 sati.

Nakon sajma, posjetitelji se mogu spustiti do centra Poreča gdje zabavu i degustaciju mogu nastaviti u nekom od brojnih porečkih restorana, barova i ugostiteljskih objekta na rivi ili starom gradu.

Ugostiteljski objekti koji sudjeluju u službenom afterpartyju su Peterokutna kula, Fora le porte, Cheese bar Barolin, restorani Divino, Ox, La Plage, te La Vecia Cantina, a za sve željne nastavka dobre zabave i provoda pripremili su prigodne menije, pića dobrodošlice i živu glazbu.

Kartu ugostiteljskih objekata koji sudjeluju u ponudi, kao i izvođače pogledajte u privitku: 

Vinistra afterparty u gradu traje od 20 sati do ponoći. 

Foto Osnovna škola Tar-Vabriga

Učenici OŠ Tar-Vabriga upoznali sakralnu kulturu Zagreba u projektu “Međureligijska kultura”

Foto DeguStazione Tar rižoto plodovi mora dagnje pedoči

TAR: Pogledajte što se ovog tjedna nudi u bistrou DeguStazione