in

Zajednica Talijana Novigrad poziva na izložbu fotografija “Nije baš kako se čini”

Foto Zajednica Talijana Novigrad

U subotu, 17. lipnja s početkom u 20 sati održat će se otvaranje izložbe fotografija i radova pod nazivom „Non e proprio come sembra/ Nije baš kako se čini” u prostorima Zajednice Talijana Novigrad na adresi Mlinska ulica 4B.

Na izložbi svojim će se radovima predstaviti novigradski umjetnici: Ivan Blašković, Matija Pavlina, Damjan Gasperini i Sandro Hačić. Okupili su se oko zajedničke teme života u Istri te vizura koje pruža istarski zavičaj, od prirode, mora, ribara, do bogatih običaja koji život u Istri čine posebnim i jedinstvenim. Sve to uhvaćeno je okom umjetnika koji su svaki na svoj jedinstven način interpretirali viđeno i predstavili publici.

„Cilj izložbe  jest okupiti lokalne umjetnike koji raznim umjetničkim tehnikama interpretiraju sve ljepote Istre i našeg zavičaja”, rekao je organizator izložbe Damjan Gasperini.

Prva je ovo u nizu izložbi koja će biti organizirana u ZT-u, a koja će mladim umjetnicima pružiti priliku da publici predstave svoje radove lokalne tematike. Izložba će se moći razgledati srijedom, petkom i subotom sve do 1. srpnja od 18 do 22 sata.

Press-IDS-Katarina-Nemet

ISTRA U SABORU: Nemet: Vlada Zakonom o osobnoj asistenciji iznevjerila najpotrebitije – djecu s invaliditetom

Joga u Novigradu

Međunarodni dan joge 17.6. u Novigradu uz vježbe u Parku novigradske biskupije i vege zakusku