in

ŽMINJ: BARTULJA starta programom za djecu i zabavom uz Night Express i DJ Krizu

Lutkarska predstava za djecu - Foto TZ Žminj

𝐙𝐚𝐛𝐚𝐯𝐧𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐳𝐚 𝐝𝐣𝐞𝐜𝐮 u Žminju 𝗣𝗲𝘁𝗮𝗸, 𝟮𝟲.𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮. – Počinje najveća fešta Bartulja sa zabavom za djecu a navečer koncertima Lucky banda u 19 sati na igralištu kod parka te u 21 sat s The Night Express Bandom i DJ Krizom u The Baru.

Pridružite se Žminjcima u petak 26. kolovoza od 18:00 – 21:00 sat Zad kaštela u zabavnoj igri: „ 𝙐 𝙋𝙊𝙏𝙍𝘼𝙕𝙄 𝙕𝘼 𝙎𝙑. 𝘽𝘼𝙍𝙏𝙐𝙇𝙊𝙉“ i na 𝗟𝗨𝗧𝗞𝗔𝗥𝗦𝗞𝗢𝗝 𝗣𝗥𝗘𝗗𝗦𝗧𝗔𝗩𝗜 “𝗣𝗢𝗕𝗨𝗡𝗔 𝗣𝗢𝗦𝗔𝗗𝗘 𝗭𝗨𝗕𝗜Ć”.

“𝙐 𝙋𝙊𝙏𝙍𝘼𝙕𝙄 𝙕𝘼 𝙎𝙑. 𝘽𝘼𝙍𝙏𝙐𝙇𝙊𝙉” 18:00 – 21:00 h Ova mala „escape“ avantura, koja se odvija po Žminjskim ulicama i trgovima, natjerati će svakoga da zaviri i istraži i najskrivenije kutke Žminja. Sigurno niste znali da Ž𝗺𝗶𝗻𝗷 𝗶𝗺𝗮 𝗶 𝗻𝗮𝗷𝘂ž𝘂 𝘂𝗹𝗶𝗰𝘂 i najstariju ulicu i najstariju kuću u mjestu – samo ih trebate pronaći. Igrač dobiva kartu sa označenim kontrolnim točkama koje mora pronaći. Na svakoj kontrolnoj točci igrač mora skenirati QR kod i riješiti zadatak koji ga čeka. Za ovu avanturističku igru nije potrebno nikakvo predznanje ili posebne vještine, samo volja za hodanjem i otkrivanjem. Vrlo je aktivna, i potiče na snalaženje u prostoru te učenje o mjestu u kojem se nalazimo na zabavan način. Na kraju igre, igrači se vraćaju na “start”, predaju svoj listić tj. rješenje osobi koja ih je u igru uputila, te dobivaju diplomu za sudjelovanje i svoj trud.

“𝙋𝙊𝘽𝙐𝙉𝘼 𝙋𝙊𝙎𝘼𝘿𝙀 𝙕𝙐𝘽𝙄Ć” 𝙇𝙐𝙏𝙆𝘼𝙍𝙎𝙆𝘼 𝙋𝙍𝙀𝘿𝙎𝙏𝘼𝙑𝘼 19:00h

Edukativna lutkarska predstava o važnosti održavanja higijene zubi, ispričana kroz simpatično prijateljstvo 20 članova posade svemirske kapsule “Loli” te njihova borba za opstanak i preživljavanje u svom vlastitom domu. Hoće li ta moćna skupina uspjeti savladati neprijatelja doznati ćemo u ovom veselom i neodoljivom lutkarskom igrokazu! Ulaz je besplatan. Za kokice pobrinut će se žminjska Udruga građana Geminianum a za osvježenje The Bar.

pixsell kozice hrvoje jelavić

Zbog bakterije povučen još jedan proizvod

Amol show band - Foto TZ Marčana

U subotu NOĆ LOBORIKE uz Amol show band