in

ŽMINJSKO KINO zad Kaštela: U petak “Hrabri mališan 2”

Foto TZ Žminj

Ovoga petka, s početkom u 21 sat, Zad kaštela u Žminju pogledati možete animirani film “Hrabri mališan 2”. Projekcije su rezultat uspješne suradnje Općine i Turističke zajednice općine Žminj s udrugom Geminianum i Pučkim otvorenim učilištem iz Pazina. 

Animirani film odlikuju smisao za humor, impresivni pejzaži, upoznavanje djece sa životom i suživotom kukaca i insekata, te svakako predstavlja odličnu zabavu za cijelu obitelj. 

Kada u dolini padne prvi snijeg, jako je bitno pripremiti zalihe za zimu. Nažalost, tijekom operacije zimnica, mala bubamara ostane zarobljena u kutiji koja putuje na Karibe. Otac bubamare leti u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom. Kada stigne, naš se junak mora suočiti s dvostrukim izazovom: pronaći sina i spasiti dom svog novog prijatelja, karipske bubamare čija je kuća ugrožena gradilištem. Srećom, u pomoć stiže njegov prijatelj crni mrav, koji juri s druge strane svijeta kako bi mu pomogao. Nakon pet godina na veliki ekran nam stiže drugi dio avantura hrabre bubamare. Hrabri mališan utemeljen je na nagrađenom kratkometražnom filmu na kojem je najprije nastao animirani TV serijal, a potom i vrlo uspješan dugometražni animirani film.

Ulaz je besplatan, a za osvježenje i kokice pobrinut će se žminjska udruga Geminianum. 


LINK ZA TRAILER 

Kamper - Foto Grad Poreč - Ilustracija

POREČ: Provalili u kampere. Drugi dan su uhićeni

Dnevni centar Veruda - Foto Istarska županija

Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda dobio donaciju Istarske županije