in

KAŠTELIRCI VOLE LJETNO KINO – Oskarom nagrađen hit “A star is born” dupkom ispunio park

Zadnji u nizu događaja u ciklusu ovosezonskog programa Ljeto u Kašteliru i protekle je subote ponovno ispunio centar mjeta.

Oskarom nagrađeni film A star is born pokazao se odličnim odabirom – dječji se park popunio do zadnjeg sjedećeg mjesta. U posebnoj i ugodnoj atmosferi projekcije pod zvijezdama uživalo je lokalno stanovništvo ali i strani gosti koji su još uvijek mnogobrojni na tom području.

Zadovoljstvo pokazanim interesom i odazivom nisu krili organizatori – Turistička zajednica i Općina Kaštelir-Labinci, za koje je ovogodišnji „probni“ ciklus Ljeta u Kašteliru itekako opravdao očekivanja.

Kako saznajemo, osnovna zamisao, osim bogaćenja ljetnog programa, bila je valorizacija centralnog parka raznolikim događajima i manifestacijama – plan koji se pokazao uspješnim i kojeg je raznolika publika prihvatila.

TZ i općina iznimno su zadovoljni pokazanim interesom za sva ovosezonska događanja, što daje vjetar u leđa i nove ideje za sljedeću turističku sezonu, ističe voditeljica TZ-a Romina Sinosich. 

Ljeto u Kašteliru nastavlja se obilježavanjem Svjetskog dana turizma krajem rujna, kada je u planu  upoznavanje šire publike s bogatom etnografskom zbirkom te valorizacija prostorije starog mlina radionicama izrade kosira i pečata od krumpira, te crtanja vinom.     

Imate li i vi problema s mrežom A1? Ne rade mobiteli ni internet

FUNTANA: 27. kolovoza besplatni koncert Simfonijskog orkestra mladih iz cijele Istre