in

Na opatijskom koncertu Đorđa Balaševića ima tek 500 mjesta – karte su u prodaji od sutra u ponoć

Iznimno popularni Đorđe Balašević uskoro ponovno nastupa u Opatiji, a ovog puta “nezamjenjivi vojvođanski ratnik paorskog srca”, kako ga predstavljaju organizatori, izvest će program pod nazivom ”Kalendar mog djetinjstva”, po naslovu njegova nedavno objavljenog romana autentične forme. Program će se održati u opatijskom Centru Gervais 21. ožujka u 20 sati.

Ulaznice će biti u prodaji putem sustava MojeKarte.hr, i to od sutra, 10. veljače, od ponoći. U pretprodaji su, osim na internetu, i u radno vrijeme prodajnih mjesta sustava Mojekarte, te u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (radnim danom od 8 do 16 sati).

Balašević će riječima i glazbom, uz pratnju pijanista Aleksandra Dujina, publiku provesti kroz intimne, dirljive i duhovite priče iz svojega i života njemu dragih ljudi, piše portal Fiuman.hr.

Glavna dvorana Centra Gervais može primiti oko 500 posjetitelja. Interes publike je očekivano velik, pa se treba požuriti s kupnjom karata koje koštaju 160 kuna (balkon) i 200 kuna (parter), objavio je Fiuman.hr.

Carinska i Porezna uprava u nadzoru fiskalizacije do 13. veljače – pogledajte koje su djelatnosti na udaru

Istramet: Danas do 15 stupnjeva, u noći na ponedjeljak stiže brza hladna fronta