in

Porečanka u finalu Gospodina Savršenog: “Ne znam kako ću podnijeti ako ja ne budem pobjednica”

Porečanka Mihaela Muhvić u finalu je showa “Gospodin Savršeni” zajedno s još jednom djevojkom

Foto RTL

Polufinalna večer druge sezone popularnog RTL-ova reality showa ‘Gospodin Savršeni’ protekla je vrlo napeto jer se Mijo približava finalnoj odluci. Za početak, odveo je Nušu na romantični spoj nasamo, gdje su imali priliku razgovarati o ozbiljnim temama i prethodnim vezama. Potom ju je Mijo iznenadio plesom i privatnim koncertom grupe Pravila igre, a spoj je završio strastvenim poljupcem.

Nakon što se vratila sa spoja u vili su je dočekale Mihaela i Nikolina koje su pokušale sakriti svoju ljubomoru pa su se našalile kako su već Nuši spakirale kofere za polazak.

Na koktel partiju Mijo je još jednom razgovarao sa svim djevojkama, a Mihaela je priznala: „Nisam mislila da je moguće u showu razviti takve emocije i na kraju, eto me u polufinalu! Mislim da smo sve zaljubljene, svima nam se sviđa Mijo. U glavi sam već u finalu i ne znam kako ću podnijeti ako ne budem ja ta…“

Na ceremoniji Nuša je dobila prvu ružu, druga je pripala Mihaeli i tako je Nikolina ostala bez svog Gospodina Savršenog.

Mihaela i Nuša tako su ušle u finale showa ‘Gospodin Savršeni’, a koga će Mijino srce odabrati – pogledajte u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

Izvor RTL

Porezna uprava upozorava poduzetnike da ne otvaraju njen lažni e-mail

NA TERENU 24 SATA: Poreznici od 17. listopada opet u pojačanom nadzoru ugostitelja i još 2 djelatnosti