in

SPIDERMAN oduševio Kaštelirce i njihove goste

Projekcija prvog dječjeg animiranog filma Spiderman u centralnom kaštelirskom
parku pokazala se izvrsnom idejom; pravo osvježenje za najmlađe raznih uzrasta koji su u pratnji roditelja napunili park do zadnjeg sjedećeg mjesta.
Osim mnogobrojne lokalne publike, projekcija je privukla i poveći broj stranih gostiju, kojih je na području općine sve više a koji su, sudjelujući na raznim ovogodišnjim manifestacijama, i ovog puta pokazali interes.

Zvjezdano ljetno nebo, prekrasna prirodna kulisa te zanimljive avanture Spidermana oduševili su najmlađe, ali i same organizatore – Turističku zajednicu i Općinu Kaštelir-Labinci.
Projekcija prvog dječjeg animiranog filma još je jedna u nizu manifestacija kojom se nastoji oživjeti park u centru Kaštelira tokom ljetnih mjeseci.

Putem ovogodišnjeg bogatog ljetnog sadržaja, namjera organizatora je da na suvremen i raznolik način ovaj park postane mjestom okupljanja mještana ali i njihovih sve mnogobrojnijih gostiju.
-Ovogodišnji odličan odaziv na raznovrsnost događanja u općini, potvrda je da mikro destinacija poput Kaštelira treba ponuditi raznolik sadržaj događanja, odnosno konstantan rast turističkih brojki u općini mora biti popraćen bogatijim sadržajem i ponudom, naravno u okviru mogućnosti, komentirala je voditeljica TZ-a Romina Sinosich.
Ljeto u Kašteliru nastavlja se i sljedeće subote, 24. kolovoza, u 20.30 sati kada je
planirana projekcija Oskarom nagrađenog filma A star is born.

Bez vode 19. kolovoza Buići

JOSIPA LISAC izvrsnim koncertom zatvorila Festival Rock&Stars u vinkuranskom kamenolomu