in

UMBERTO TOZZI očarao istarsku publiku hitovima “Ti amo”, “Gloria”, “Gente di mare”…

Foto Nu-nu production d.o.o.
UMBERTO TOZZI očarao istarsku publiku hitovima "Ti amo", "Gloria", "Gente di mare"...

Umberto Tozzi, legendarni talijanski glazbenik, očarao je publiku na Festivalu Rocks&Stars @ Cave Romane svojim poznatim hitovima Gente di Mare, Tu, Gloria, Ti amo, Si puo’ dare di piu’….

Ne skrivajući oduševljenje ambijentom Cave Romane i bogatstvom prirodne scenografije te poviješću starog rimskog kamenoloma Tozzija je posebno inspirirao interes publike koja je aktivno pratila svaku njegovu pjesmu na talijanskom jeziku.

Kada smo ga upitali koja je formula njegova višegodišnjeg uspjeha, istaknuo je:

Ne postoji neka posebna formula, sreća pomaže, a i talent i sudbina. Smatram da je iznimno bitna pjesma jer ona direktno ulazi u srca ljudi, neovisno na kom jeziku pjevaš, jer budi emociju kad slušaš glazbu”.

Upravo je Tozzi svojom glazbom pobudio tu poznatu emociju razdraganosti i oduševljenja koju je doživjela i publika. Ta razina očaranosti, ushićenja i ljubavi prema glazbi Tozzija prati na svim kontinentima jer uz izniman uspjeh u Europi, vjerni ga fanovi prate i u SAD-u, Latinskoj Americi…

Tozzi, uz to što je poznat pjevač cijenjen je i kao kantautor, a u svojoj karijeri surađivao je poznatim svjetskim glazbenicima. Posebno je izdvojio da ga za Rafom veže tridesetogodišnje prijateljstvo s kojim je sad na turneji po Italiji te da mu je najbliža srcu Anastacia što se tiče suradnje, jer je iznimna osoba i fenomenalna glazbenica.

Danas je glazba dostupnija ali mladim glazbenicima nije jednostavno jer moraju ostvariti zacrtane brojke, a kada sam ja startao glazba je bila više obitelj manje industrija, zaključio je Tozzi.

Program Festival Rocks&Stars @ Cave Romane nastavit će se u 12. kolovoza uz note poznate švedske grupe ABBAe koju će oživjeti riječki band Abbazzia, a 17. kolovoza rezerviran je za veliku završnicu i koncert glazbene dive Josipe Lisac.

Koncert Abba tribute banda organizatori poklanjaju publici uz prethodnu rezervaciju mjesta telefonski ili mailom. Više informacija na caveromane.com.

Organizaciju Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane potpisuju Medulinska rivijera i RTL music uz podršku Općine Medulin i Turističke zajednice Općine Medulin.

Foto: Nu-nu production d.o.o.

Jedinstveni porečki projekt RASPLESANI RAZREDI - 300 mladih plesalo za zdravlje

NAMIJENJEN MLADIMA: Poreč u projektu EUROPE GOES LOCAL

Istramet: Stiže novi toplinski val

PRIPREMITE SE! Za vikend jako vruće, u ponedjeljak temperatura raste do 38 °C.