in

CHE FINO – TZ Novigrad organizira besplatnu radionicu pripreme jela od ribe

Delicije od morskih plodova - Foto TZ Novigrad

𝗡𝗮𝘂č𝗶𝘁𝗲 𝗸𝗮𝗸𝗼 𝗽𝗿𝗶𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝘁𝗶 𝘂𝗸𝘂𝘀𝗮𝗻 𝗼𝗯𝗿𝗼𝗸 𝗼𝗱 𝗱𝗲𝗹𝗶𝗰𝗶𝗷𝗮 𝗶𝘇 𝗻𝗮š𝗲𝗴 𝗺𝗼𝗿𝗮 𝗸𝗼𝗷𝗲𝗴 ć𝗲 𝘃𝗮š𝗮 𝗱𝗷𝗲𝗰𝗮 𝗼𝗯𝗼ž𝗮𝘃𝗮𝘁𝗶 𝗶 𝘁𝗮𝗸𝗼 𝘀𝘁𝗲ć𝗶 𝘇𝗱𝗿𝗮𝘃𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗵𝗿𝗮𝗺𝗯𝗲𝗻𝗲 𝗻𝗮𝘃𝗶𝗸𝗲!

TZ Novigrad poziva na besplatnu edukacijsko-kuharsku radionicu za pripremu jela od ribe i drugih morskih organizama. Sve što trebate je prijaviti se putem maila info@novigrad-cittanova.hr.

Ovo je prva u nizu edukacijsko-kuharskih radionica koja se organizira u sklopu projekta sa sugestivnim i lokalno prepoznatljivim nazivom 𝗖𝗛𝗘 𝗙𝗜𝗡𝗢 – 𝗖𝗵𝗼𝗼𝘀𝗲 𝗵𝗲𝗮𝗹𝘁𝗵 𝗮𝗻𝗱 𝗲𝗮𝘁 𝗳𝗶𝘀𝗵 𝗶𝗻 𝗡𝗼𝘃𝗶𝗴𝗿𝗮𝗱 / 𝗢𝗱𝗮𝗯𝗲𝗿𝗶𝘁𝗲 𝘇𝗱𝗿𝗮𝘃𝗹𝗷𝗲 𝗶 𝗷𝗲𝗱𝗶𝘁𝗲 𝗿𝗶𝗯𝘂 𝘂 𝗡𝗼𝘃𝗶𝗴𝗿𝗮𝗱𝘂 / 𝗦𝗰𝗲𝗴𝗹𝗶 𝗹𝗮 𝘀𝗮𝗹𝘂𝘁𝗲 𝗲 𝗺𝗮𝗻𝗴𝗶𝗮 𝗶𝗹 𝗽𝗲𝘀𝗰𝗲 𝗮 𝗖𝗶𝘁𝘁𝗮𝗻𝗼𝘃𝗮, s ciljem podizanja svijesti građana o važnosti konzumacije ribe i drugih morskih organizama na našem području.

Riječ je o projektu Turističke zajednice Grada Novigrada i Gradske knjižnice Novigrad koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo, a odabran je temeljem FLAG natječaja kojeg je raspisala Lokalna akcijska grupa u ribarstvu Pinna Nobilis.

Održat će se u subotu, 18. veljače, od 10 do 16 sati u Pazinu, u Edukacijskom gastronomskom centru Istre na Gortanovom brijegu.

Spasilački tim u Turskoj - Foto Ravnateljstvo civilne zaštite RH - MUP

Istra pomaže Turskoj – Donosimo informacije što je najpotrebnije i kome se javiti

Uzmi knjigu u svoje ruke: Rosie Kugli u Poreču predstavlja roman za mlade “Hod po rubu”