in

Istarski specijaliteti na Putevima rovinjskih delicija od 6. travnja

U subotu, 6. travnja, počinje još jedna istarska gastronomska manijfestacija koja će omogućiti domaćim i stranim gostima uživati u specijalitetima po povoljnijim cijenama. Riječ je o 15. Putevima rovinjskih delicija koji će se odvijati od 6. do 13. travnja, a organiziraju ih Udruženje obrtnika Rovinj uz podršku Turističke zajednice grada Rovinja i turističke kompanije Maistra.

Tako će svi posjetitelji po promotivnim cijenama u 12 restorana i konoba moći birati između ribljeg i mesnog menija s naglaskom na sezonalnost i autohtonost namirnica.

Kako uz dobar zalogaj ne može izostati i dobra kapljica vina, posjetitelji će u sklopu menija kušati i vrhunska vina poznatih rovinjskih vinara. Uz uživanje u sjajnoj hrani, bit će to prilika i za uživanje u istarskim ljepotama u proljetnom izdanju.

Putevima rovinjskih delicija ima za cilj predstaviti autohtone rovinjske i istarske specijalitete stranim, ali i domaćim gostima te dodatno ojačati poziciju Rovinja i Istre kao vrhunske gourmet destinacije. Kao i ostali eventi koji se tijekom godine organiziraju na ovom području i ovo događanje obogaćuje ponudu destinacije te predstavlja snažan motiv dolaska turista u pred i posezoni.

Više detalja potražite na njihovim web stranicama.

ODLUKA OPĆINSKOG VIJEĆA: Tar daje u zakup restoran u Santa Marini za 300.000 kuna godišnje

Poslovna zona Labin

Labin ima jednu od najboljih poslovnih zona u Hrvatskoj