in

KAŠTELIR: U Kuću Djeda Mraza 20. prosinca stiže mađioničar!

Kuća Djeda Mraza u Kašteliru sa svojim je programom, koji zaključno traje do 27. prosinca, ušla u predzadnji tjedan. Danas, 20. prosinca, u goste u 17.30 sati stiže mađioničar Magic Albin sa svojim programom za djecu, a u kući se može boraviti do 19.30 sti.

Sutra je radno vrijeme od 16.30 do 19.30 sati, a u planu je radionica izrade rajfa za kosu ili maske pod vodstvom Helge s početkom u 17 sati. Helga će u isto vrijeme sa vojim pomoćnicima u nedjelju, 22. prosinca, održati i radionicu izrade čarobnog štapića. Kuća Djeda Mraza i u nedjelju ostaje otvorena do 19.30 sati.

Ulaznica za mališane je uvijek 10 kuna. Na usluzi su im tijekom druženja u kući im Baka Mraz, patuljci i volonteri. Za Badnjak i Božić neće biti otvoreni, a detaljan program može se pogledati na Facebook stranici Kuće Djeda Mraza i na web stranici Općine Kaštelir-Labinci, koja organizaciju potpisuje zajedno s članicama ovdašnje udruge Kreke.

PUNO INVESTICIJA U 2020.: VRSAR usvojio proračun od 55,4 milijuna kuna – od nacionalnih i EU fondova stiže 18,1 milijun kuna

Reprezentacija idući tjedan na pripremama u Poreču – zbog ozljede na EURO ne ide mladi Labinjan