in

Nastupom žonglera i plesača na svili počinje POREČ OPEN AIR FESTIVAL

Circus in the City

Četvrto izdanje Poreč Open Air Festivala započet će večeras, 1. srpnja, u 21 sat na ljetnoj pozornici na rivi novim Cabaret Showom cirkuske družine Circus in the City čiji će žongleri, hodači na štulama i plesači na svili svim posjetiteljima pružiti fenomenalnu zabavu. Tako će se nastaviti i svakog idućeg ponedjeljka tijekom cijelog ljeta.

U ljetnim večerima na Poreč Open Airu posebno će uživati ljubitelji filmova koje svakim danom u sklopu Open Air Cinema očekuju projekcije filmskih hitova u prekrasnom ambijentu Ville Polesini i na livadi kod lungomarea, a već večeras mogu pogledati filmski hit ”Aquaman”.

Drugi dan festivala, 2. srpnja, također u vrtu Ville Polesini od 19 sati sve goste očekuju slasni gastro zalogaji i sjajne interpretacije nekih od najvećih svjetskih jazz i pop skladbi u izvedbi Vande Winter te uz pratnju Igora Geržine koji će svojim nastupom otvoriti novi program festivala Beats & Bites, romantični piknik namijenjen zaljubljenim parovima i svima onima koji se tako osjećaju.

Dan kasnije, u srijedu 3. srpnja, mnogobrojni ljubitelji jazza će također doći na svoje jer će Aleksandar Dujin, istaknuti vojvođanski pijanist i kompozitor, široj publici poznat kao pijanist Đorđe Balaševića na porečkom Trgu slobode s orkestrom otvoriti 24. festival Jazz in Lap by POUP koji već godinama u Poreč dovodi vrsne jazz umjetnike iz Hrvatske, regije i Europe.

Četvrtak je posvećen najmlađima za koje će u parku ispred dvorca u Valamar Collection Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola biti priređen Bal princeza koji će ih odvesti u zanimljiv svijet Alise u zemlji čudesa gdje će moći upoznati princa i princezu, slikati se s omiljenim likovima iz crtanih filmova i uživati u raznim zonama kao što su dress up, hocus pocus, foto i slatki kutak, plesna radionica, mala škola mačevanja, modeliranje balona te natjecanje u mini alki, dok će kao uspomenu sa sobom ponijeti poklon iznenađenja.

FUNTANA – Ministar Marić: “Novi zakon turističkim tvrtkama mogao bi omogućiti investicije od 3 milijarde kuna”

U Funtani 2. srpnja Istarska folklorna večer