in

NOVIGRAD: Erik Ičin osvojio prve bodove na regionalnoj rang listi

U nedjelju, 8. prosinca, u Umagu održan je treći po redu otvoreni stolnoteniski turnir za najmlađe kategorije stolnotenisačica i stolnotenisača Primorsko-istarsko-goranske regije. Nastupilo je nešto više od tridesetak natjecatelja koji su se nadmetali u dvije starosne kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji. U kategoriji najmlađih kadeta, za Stolnoteniski klub Novigrad nastupio je Erik Ičin, kojemu je ovo bio drugi nastup na turnirima uopće.

Uz puno zalaganja i uspješne igre Erik je s jednom pobjedom i jednim porazom u skupini nažalost završio daljnje natjecanje zbog nešto lošije bodovne razlike, no osvojio je svoje prve bodove za regionalnu rang ljestvicu HSTS-a.

Idući turnir iz ove serije regijskih turnira na rasporedu je u veljači iduće godine u Opatiji pa ostaje dovoljno vremena za trening i eventualno poboljšanje sportske forme. No prije toga svim najmlađim članovima kluba u Novigradu ostaje još za odigrati treći otvoreni turnir Istarske županije također u Umagu, te klupski  Božićni turnir u Novigradu, doznajemo od trenera Zorana Holika.

TAR: Bronca za Raula Vojinovića

VRSAR: Više od 250 sudionika na Lim Bay Challenge Sunny Winter Trail utrci i konvenciji