in

Otvoreno prvenstvo Poreča u veleslalomu 23. veljače na Zoncolanu – prijavite se!

Foto: Vladimir Bugarin

I ove godine Ski klub Poreč organizira Otvoreno prvenstvo Poreča, 11. po redu, u veleslalomu za mladež i rekreativce koje se boduje i za Kup Istre. Natjecanje će se održati u subotu, 23. veljače, u poznatom talijanskom skijalištu Zoncolan (Ravascletto) kod Udina.

Izlet je organiziran i za «obične» šetače, skijaše-rekreativce i ljubitelje snježnih ugođaja. Sama utrka se održava na osiguranoj i obilježenoj stazi, a slobodno skijanje, šetnja po snježnim planinskim proplancima, ili uživanje u furlanskim delicijama na lijepo uređenom skijalištu do kojega vozi, na 1.736 metara nadmorske visine, gondola direktno s parkirališta, priopćio je Sku klub Poreč.
Proglašenje pobjednika i dodjela priznanja za plasmane u svim kategorijama, od djece do veteranki i veterana, bit će, uz već tradicionalnu feštu, na glavnom platou u 14 sati.
Ski klub za ovu priliku organizira jednodnevni izlet autobusom. Polazak je predviđen iz Poreča ispred dvorane Veli Jože u 5 sati, uz prigodnu cijenu od 120 kuna po osobi. Dolazak u Ravascletto je predviđen u oko 9 sati. Polazak autobusa iz Ravascletta je oko 17.30 sati.
Cijena jednodnevne ski-karte, samo za ovu priliku, iznosi 28 eura, odnosno 10 eura samo za gondolu do vrha skijališta.

Informacije, rezervacije i detalji o izletu i takmičenju mogu se dobiti kod:
Igora Lakovića, tel. 091 101 7553,
Marija Paljara, tel.091 224 3131,
Damira Černca, tel. 095 856 8329,
Lorisa Benassija, tel. 095 914 5927,
ili na e-adresi kluba: skiclubporec@gmail.com

Ski klub poziva sve ljubitelje zimskih radosti da iskoriste ove izuzetno povoljne uvjete, upriličene radi populariziranja odlazaka na snijeg.
Prošle, 2018. godine je na Zoncolanu bilo vrlo veselo, kao, uostalom i prijašnjih godina, pa nema razloga da tako ne bude i ove.
A kako je bilo 24. veljače prošle godine, kada je ukupni pobjednik bio Bojan Božić, može se vidjeti u fotogaleriji u prilogu, javljaju iz Ski kluba.

Foto: Vladimir Bugarin

IVANA ŠTIKOVIĆ, DIREKTORICA PROMOHOTELA: Sajam nudi sve novosti u turizmu – sve s ciljem da poduzetnici budu bolji od konkurencije

Pulska bolnica u nove zgrade seli već ovog ljeta