in

POREČ: U kinu “Croods – Novo doba” i “Brzi i žestoki 9”

U porečkom kinu danas i u subotu prikazuju se dva filma – animirani Croods – Novo doba i akcijski Brzi i žestoki 9 koji počinju u 18.30, odnosno u 20.30 sati. U nastavku detalji.

petak, 25. 6. i subota, 26. 6. u 18.30

Croods: Novo doba – sinkronizirano

izvorno ime: The Croods: A New Age

redatelj: Joel Crawford 

uloge: Frano Mašković, Nataša Dorčić, Jelena Vukmirica Makovičić, Filip Križan, Marko Cindrić, Mirela Brekalo Popović

žanr: animirani

trajanje: 95 minuta sadržaj: Nakon sedam se godina omiljena prahistorijska obitelj Croods vraća na velika platna. Croodsi traže novo mjesto za život i putuju svijetom u potrazi za sigurnijim mjestom da im bude dom. U svojoj potrazi nailaze na idilično mjesto okruženo zidinama i s jako puno hrane. No ondje nailaze i na novu, puno napredniju obitelj, koja ih se želi riješiti što prije. Nova obitelj daleko je razvijenija od

petak, 25. 6. i subota, 26. 6. u 20.30

Brzi i žestoki 9 – kategorija 12

izvorno ime: F9

redatelj: Justin Lin

žanr: akcija, triler

uloge: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, Charlize Theron

trajanje: 142 minute

sadržaj: Dom Toretto mirno živi sa svojom ženom Letty i sinom, malim Brianom, ali je svjestan da opasnost neprestano vreba. Ovog će puta opasnost natjerati Doma da se suoči sa svojom prošlosti ako želi spasiti najbliže. Dom još jednom mora okupiti Brze i žestoke kako bi se obranili od profesionalnog ubojice Jacoba, koji je ujedno i Domov brat. Napeta akcijska avantura odvija se od Londona preko Središnje Amerike do Edinburgha.

Rezervacija i kupnja ulaznica moguća je na blagajni Učilišta ili preko internetskog rezervacijskog sustava: www.rezervacije-poup.hr.

BK Poreč organizirao 2. FULL MOON biciklijadu

POREČ: Rampa na Peškeri trebala bi uvesti reda