in

POREČ: Zbog najave lošeg vremena koncert Beats & Bites odgađa se za srijedu

Beats & Bites u vrtu Ville Polesini

U vrt Vile Polesini stiže Zsa Zsa, a u petak će se u Poreču održati i prvi ovogodišnji 3D Video Mapping zahvaljujući kojem će Gradska vijećnica dobiti novi sjaj i gibati se u ritmu glazbe koja odjekuje gradom

Nakon što su prošlog tjedna Igor Geržina i Vanda Winter otvorili novi koncept Poreč Open Air festivala Beats & Bites, na ovotjedno izdanje u vrt Vile Polesini stiže Zsa Zsa. Umjesto u utorak, zbog najave lošeg vremena nastupit će u srijedu, 10. srpnja, Talentirana mlada pjevačica Jelena Žnidarić, koja se na glazbenu scenu probila duetom s Damirom Kedžom ‘Sve u meni se budi’ s kojim su i pobijedili na Zagrebačkom festivalu 2017. godine, sa svojim će bendom stvoriti najugodniju atmosferu ljetne noći.

Beats & Bites je, inače, novi koncept festivala koji se jednom tjedno održava u prekrasnom vrtu Ville Polesini, kada live bendovi sviraju pomno birane stihove jazz i pop skladbi. Iako se inače održava utorkom, zbog lošeg vremena ovog će se tjedna iznimno održati u srijedu. A kako je zamišljen kao romantičan piknik, a i ljubav, kažu, ide kroz želudac ovaj glazbeni program je upotpunjen i onim gastronomskim gdje će se naći ponešto za svačiji ukus.

Nakon Zsa Zse na istu pozornicu će tijekom ljeta stati i Matija Cvek Trio, Vesna Pisarović Quartet, The A!, Mia Dimšić Acoustic te Iva Smojver Acoustic Trio.

VRSAR: Završena prva faza gradnje mola za ribare vrijednog 10,5 milijuna kuna, nastavak slijedi u listopadu

Porečki umjetnik Sebastijan Vojvoda izlaže u Splitu