in

PRI KRAJU POREČKI ZLATNI ZUB: Za Dan žena „Majstor Jura“, u subotu „Brodolomke“ u dva termina

Do kraja festivala smijeha Zlatni zub publika porečkog kazališta moći će ocijeniti još i predstave „Majstor Jura“ u koprodukciji Kazališta Tragači i Centra mladih Ribnjak, koja je na programu 8. ožujka u 20 sati, te hit-predstavu „Brodolomke“ koju će Kazalište Moruzgva i Ludens teatar zbog velikog interesa odigrati u dva termina 9. ožujka, u 17.30 i 20 sati.

Nakon druge izvedbe „Brodolomki“ u foajeu će uz dodjelu nagrada koncert održati glazbenica Barbara Munjas, pa je u subotu, pretposljednjeg dana 12. Zlatnog zuba, pregršt razloga za posjet kazalištu.

Glazbom će festival komedije i smijeha uz Barbaru Munjas dodatno obogatiti i sastav Cool Quartet, koji će povodom Dana žena u fojaeu kazališta nastupiti nakon predstave „Majstor Jura“. Sastav čine pjevačica Iva Gortan, nekadašnja polufinalistica glazbenog showa The Voice, bubnjar Dušan Kranjc, stalni član planetarno popularnih 2 Cellosa, Matija Poropat na klaviru i Nenad Mirt na kontrabasu. 

Za sam kraj 12. Zlatnog zuba u kazalište je pozvana najmlađa publika na predstavu „Priče iz čarobne kutije“. Moć priče dočarana je kroz Ezopove basne. Kornjača i zec, Lisica i roda te Poljski i gradski miš još jednom će prevladati sve razlike u izvedbi pulskog Teatra Naranča. Predstava počinje u 17 sati.

Radionica muzikoterapije za porečke stručnjake i korisnike Doma za starije

ULAGANJA TURISTIČKE ZAJEDNICE: Na mjestu nekadašnjeg beach bara Colonia Iulia Parentium niknut će prvi adrenalinski bike park