in

Uspjeh ovisi o vama – predavanje Ive Belé 19. listopada u Poreču

-Koliko svoj život planirate, a koliko samo odgovarate na događaje? Da bismo bili istinski produktivni, uspješni i sretni, važno je razviti umjetnost upravljanja sobom (self-management). Jedino kada znamo kako upravljati sobom, kada pratimo svoje misli, biramo reakcije i postupke, analiziramo svoju učinkovitost i odredimo ciljeve, život poprima pravu kvalitetu, piše u najavi predavanja na temu “Uspjeh ovisi o vama” kroz koje će publiku voditi Iva Belé, osnivačica Success Concepta kojim potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhu, ciljeve i unutarnje snage, kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore.

Predavanje će se održati u danas, 19. listopada, s početkom u 17 sati u Domu obrtnika Poreč. Predavanje je besplatno, a mjesta ograničena.

Predavanje je dio programa  ESAS 2019 konferencije (Executive Sales Adria Summit) koja se drugu godinu zaredom održava u sklopu manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Više o predavačici:

Osim što je osnovala Success Concept, Iva Belé je poslovna savjetnica uspješnih tvrtki koje žele ostvariti jedinstvenu stratešku i marketinšku poziciju na tržištu. Prvi je europski i hrvatski Certificirani Trener Canfield Metodologije. Trenirana je i certificirana u SAD-u osobno od Jacka Canfielda “America’s #1 Success Coach-a”. Obrazovala se u Hrvatskoj te na brojnim treninzima u EU i SAD-u. Stekla je titulu magistra ekonomije, NLP praticitioner-a ABNLP, završila je London School of Public Relations i autorica je knjige Vibracije uspjeha objavljene u Hrvatskoj u izdanju Školske knjige.

Startao biciklistički ISTRIA GRANFONDO – Pogledajte koje će ceste po Istri biti zatvorene

GAETANO BENČIĆ: Povijesni podaci o kamenoklesarstvu u Poreču i na Poreštini