in

Bina-Istra i Eccos donirali kombi vozilo Dječjem domu koji skrbi o mladim majkama i mališanima

Foto Bina-Istra

Vrijednu donaciju, putničko kombi vozilo, donirale su u tvrtke Eccos i Bina-Istra Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj. Službena primopredaja kombija bila je danas, 6. srpnja 2023. ispred Dječjeg doma Zagreb, a prisustvovali su Krešimir Paić, direktor tvrtke Eccos inženjering, zatim Dario Silić, generalni direktor Bina-Istre, Christian Santaleza, direktor Bina-Istra upravljanje i održavanje, Margareta Mađerić, državna tajnica pri Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te ravnateljica Dječjeg doma Zagreb Jasna Ćurković Kelava.

Foto Bina-Istra
Foto Bina-Istra

„Ideja za donacijom došla je nakon razgovora s Jasnom Ćurković Kelava koja je spomenula kako im je u domu potrebno veće prijevozno sredstvo“, objašnjavaju iz Bina-Istre.

Kao poslovni partneri koji uspješno surađuju, Bina-Istra i Eccos zajedno su prepoznali potrebu Dječjeg doma te se odlučili angažirati i nabaviti kombi primjeren za prijevoz djece štićenika.

Foto Bina-Istra
Foto Bina-Istra

„Već dulji niz godina uključeni smo u društveno odgovoran koncept poslovanja i smatramo da takav pristup doprinosi svim stranama. Rado pomažemo radu raznih udruga i osobama kojima je pomoć potrebna te nam je drago da ćemo ovom donacijom olakšati rad Doma“, ističu iz Eccosa.

Foto Bina-Istra
Foto Bina-Istra

„Zahvaljujemo Bina-Istri i Eccosu na vrlo vrijednoj i nama jako potrebnoj donaciji. Stari kombi je dotrajao i ovaj nam je došao u pravo vrijeme, koristit ćemo  ga u Nazorovoj za prijevoz male djece i odgajatelja te po potrebi za prijevoz stvari i robe. Svakako će vožnja djece  u novom dobro opremljenom kombiju doprinijeti većoj sigurnosti naših mališana“, rekla je Ćurković Kelava i istaknula da Dom u Nazorovoj trenutno skrbi o 90 male djece i 10 mladih majki, objavila je Bina-Istra u priopćenju.

Foto Bina-Istra
Foto Bina-Istra
Foto Bina-Istra
Foto Bina-Istra

Foto Lions klub Poreč

Lionsi Poreč imaju novog predsjednika, Marinu Rossiju iz Vižinade posebno priznanje

Jakov i Teo Žiković - Foto NK Istra 1961

Funtanjani Jakov i Teo Žiković potpisali ugovore s pulskim NK Istra 1961