in

Lionsi Poreč imaju novog predsjednika, Marinu Rossiju iz Vižinade posebno priznanje

Foto Lions klub Poreč

Boris Jugovac predao je dužnost novom predsjedniku LC Poreč, Slavoljubu Katančeviću. Marini Rossiju uručen Melvin Jonas, a primljen je i novi član u Lionse.

Početkom mjeseca Lionsi su organizirali već tradicionalno druženje. Pedesetak Lionsa iz Zone III Istra (LC Pula, LC Novigrad, LC Portole i LC Poreč) i njihovi prijatelji odazvali su se pozivu, a svojim prisustvovanjem su Porečane počastili i članovi LC Forli iz Forlija i LC Europa Trieste iz Trsta.

Na brodu je izvršena primopredaja dužnosti predsjednika LC Pula, Novigrad i Poreč. Tajnik Distrikta, Zlatko Janković-Miloš, uručio je priznanja Guvernera dodijeljena na Konvenciji u Osijeku, a sad već bivši predsjednik Boris Jugovac uručio je poseban poklon našoj članici Anamariji Musizza.

Novi predsjednik LC Poreč, Slavoljub Katančević, uručio je prigodan poklon Borisu Jugovcu uz zahvalu za dvije godine rada kao predsjednik kluba.

Poseban događaj je uslijedio kada je Jugovac članu porečkih Lionsa, Marinu Rossiju, uručio najviše priznanje u Lionsima, plaketu Melvin Jonas, s kojim je nagrađen za osobite zasluge za rad u klubu i Distriktu 126 Hrvatska.

Nakon toga je LC Poreč primio novoga člana, Ivicu Mikulčića, što je ove godine četvrti novi član koji ulazi u klub, na što su izuzetno ponosni.

mobitel pixabay ilustracija

PBZ upozorava na pokušaj prijevare: Lažnim porukama žele se domoći osobnih podataka

Foto Bina-Istra

Bina-Istra i Eccos donirali kombi vozilo Dječjem domu koji skrbi o mladim majkama i mališanima