in

Biraju se načelnici policijskih postaja Umag-Buje i Pazin-Buzet

Policijska postaja Buje - Foto MUP

PU istarska poziva kandidate/kinje koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa objavljenog na web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana 31. ožujka 2022. godine, za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Policijskoj upravi istarskoj na radno mjesto načelnika/ce policijskih postaja:
 
1Policijska postaja Umag s ispostavom Buje, načelnik/ca policijske postaje
 
2. Policijska postaja Pazin s ispostavom Buzet, načelnik/ca policijske postaje
 
koje će se održati 26. travnja 2022. godine (utorak) s početkom u 9 sati u Uslužnoj jedinici Valbandon, Prilaz marini 2, učionica br. 3.
 
Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz internog oglasa o tome će biti obaviješteni osobno telefonom.
 
Kandidati/kinje koji su podnijeli/e nepravodobnu ili nepotpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa ne smatraju se kandidatima/kinjama prijavljenim na interni oglas te će im putem elektroničke pošte biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom/kinjama prijavljenim na interni oglas.
 
Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova www.mup.hr istovremeno s objavom internog oglasa.

Više informacija na linku https://istarska-policija.gov.hr/vijesti/poziv-na-testiranje-28275/28275

Foto Sportska dvorana Saline Vrsar šah turnir

VRSAR domaćin šahovskog turnira – Nagradni fond veći od 5.000 eura

bicikl pixabay

POREČ: Dijete na biciklu bez kacige sudarilo se s automobilom