in

Bujski policajac Robert Boban Paulović dobitnik turističke nagrade ”Čovjek – ključ uspjeha”

Dani hrvatskog turizma - Foto IstraIn

Pomoćnik načelnika za graničnu policiju Boban Robert Paulović dobio je nagradu kao djelatnik godine u kategoriji policijskog službenika

Foto: IstraIN

Dani hrvatskog turizma - Foto IstraIn
Dani hrvatskog turizma – Foto IstraIn

U Šibeniku je 6. i 7. listopada, na Danima hrvatskog turizma, održana dodjela godišnjih hrvatskih turističkih nagrada. Radi se o projektu Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore koji je nastao s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru.

Godišnje nagrade dodijelile su se u nekoliko kategorija, od destinacije godine, kulturnih i prirodnih atrakcija do djelatnika godine koji svojim profesionalnim i predanim angažmanom doprinose stvaranju slike o Hrvatskoj kao poželjnoj i sigurnoj turističkoj destinaciji.

Nagrada “Čovjek – ključ uspjeha” u kategoriji policijskog službenika godine pripala je pomoćniku načelnika za graničnu policiju u Policijskoj postaji Umag – Umago s Ispostavom Buje – Buie Bobanu Robetu Pauloviću, koji ima dugogodišnji staž u obavljanju poslova granične policije te je zahvaljujući njegovoj predanosti i trudu, Policijska uprava istarska osigurala da turisti stignu na svoja odradišta sigurno i bez većih čekanja na granici.

Organizator je istaknuo kako je želja nagraditi vrijedne djelatnike koji su svoj posao radili kvalitetno, predano i na najbolji mogući način te su u konačnici značajno doprinijeli uspješnoj turističkoj sezoni, a ove godine takvu osobu prepoznali su u našem policijskom službeniku.

Čestitamo policijskom službeniku na dobivenom priznanju!

Izvor Policijska uprava istarska

Eko akcija

POREČ: Uspješna eko akcija „Ča sa škovacama“ u luci – more „oslobođeno“ za 5 kubika smeća

Foto Istarski kickboxing savez - Komšić i Čelić

Svjetski prvaci iz Poreča i Pule – Eva Leona Komšić i Ivano Čelić, medalja i Anđelini Videc iz Buja